Rex Features / AOP
08:10 - 01.05.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuudet 1.5. - mm. uusi scifi-sarja Matka yöhön

Netflix tarjoaa tänään seuraavat uutuudet:

All Day and a Night (USA 2020, draama)

Elinkautista istuva nuorukainen muistelee niitä ihmisiä ja olosuhteita, jotka lopulta johtivat hänet rikoksen polulle. Ashton Sanders, Jeffrey Wright ja Yahya Abdul-Mateen II tähdittävät.

Hollywood (minisarja)

Toisesta maailmansodasta toipuvassa Hollywoodissa kunnianhimoisten näyttelijöiden ja elokuvantekijöiden ryhmä on valmis lähes mihin tahansa tehdäkseen unelmistaan totta. Näyttelemässä mm. Darren Criss, David Corenswet, Jeremy Pope, Laura Harrier ja Samara Weaving. Traileri täällä.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Matka yöhön (scifi-sarja - 1. tuotantokausi)

Kaapatun yölennon matkustajat ja miehistö yrittävät päihittää auringonnousun salaperäisen kosmisen ilmiön tuhotessa maailmaa.

Melkein onnellinen (argentiinalainen komediasarja - 1. tuotantokausi)

Sebastián on radio-ohjelman juontaja ja pikkujulkkis, joka etsii paikkaansa maailmassa. Hänen elämäänsä kuuluvat myös ex-vaimo (jota hän yhä rakastaa) ja kaksi lasta.

Mrs. Serial Killer (intialainen rikoselokuva)

Lääkäri vangitaan epäiltynä järkyttävistä murhista, joten hänen uskollinen vaimonsa aikoo tehdä jäljittelyrikoksen todistaakseen miehensä syyttömyyden.

Tietäisitpä vain (draamaelokuva)

Fiksu mutta rahaton teini Ellie Chu suostuu kirjoittamaan rakkauskirjeen urheilijapojalle, mutta ei arvaa ystävystyvänsä tähän – eikä ihastuvansa pojan sydänkäpyseen.

Valtaus (ranskalainen psykologinen trilleri)

Kun perheenisä palaa lomalta, ovat häntä vastassa talonvaltaajat, joiden häätämisestä seuraa kauhistuttava konflikti.