Alamy / AOP
08:10 - 30.04.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - torstain uutuudet 30.4. - useita uusia sarjoja mm. Drifting Dragons ja The Victims' Game

Netflix tarjoaa tänään valikoimassaan seuraavat uutuudet:

Dangerous Lies (USA 2020, trilleri)

Rahaton hoitaja perii yllättäen potilaansa omaisuuden. Perintöön liittyy kuitenkin synkkiä salaisuuksia, jotka kietovat vaurastuneen naisen petoksen ja vaaran vyyhtiin. Camila Mendes tähdittää.

Drifting Dragons (animesarja - 1. tuotantokausi)

Ilmalaiva Quin Zaza miehistöineen lähtee lohikäärmejahtiin. Jos huonosti käy, tyhjät vatsat ovat metsästäjien pienin murhe.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Fred 2: Night of the Living Fred (USA 2011, kauhukomedia)

Fredin musiikinopettaja katoaa, ja Fred on varma, että sijaisella on jotain tekemistä asian kanssa. Voiko hän todella olla vampyyri?

Hereditary - pahan perintö (USA 2018, kauhu)

Taiteilija Annien äiti kuolee ja jättää jälkeensä hirvittävän perinnön. Nyt Annie kamppailee perheineen ylivoimaisilta vaikuttavia pahansuopia voimia vastaan.

Pelimiehet (dokumentti)

Vangitseva dokumentti kertoo Ohion Steubenvillessä tapahtuneesta raiskauksesta vuonna 2012. Keskiöön nousevat sosiaalinen media ja jalkapallokulttuuri high schooleissa.

Rakkautta ja rikkautta (romanttinen komedia)

Rikas poika Teto on päättänyt tehdä vaikutuksen ihastuksensa kohteeseen Paulaan. Mopo lähtee pahasti keulimaan, kun Teto väittää kasvaneensa köyhässä kodissa.

Sicario 2: Soldado (USA 2018, toiminta)

Kun meksikolaista kartellia epäillään terroristien auttamisesta rajan yli, liittovaltion agentti pyytää apua palkkamurhaajalta. Sodasta tulee kuitenkin henkilökohtainen.

The Forest of Love: Deep Cut (japanilainen rikosdraamasarja - 1. tuotantokausi)

Mikään ei ole sitä miltä näyttää, kun karismaattinen huijari ja aloitteleva kuvausryhmä uppoutuvat kahden henkisiä traumoja kokeneen naisen elämään.

The Victims' Game (taiwanilainen rikosdraamasarja - 1. tuotantokausi)

Rikospaikkatutkija, jolla on Aspergerin syndrooma, havaitsee etäisen tyttärensä liittyvän jotenkin arvoituksellisiin murhiin ja riskeeraa kaiken ratkaistakseen murhat.

Time Freak (USA 2018, romanttinen komedia)

Tyttöystävänsä hylkäämä teini-ikäinen fysiikkanero palaa ajassa taaksepäin korjaamaan parisuhdettaan – yksi virhe kerrallaan. Asa Butterfield ja Sophie Turner tähdittävät. Traileri täällä.