Alamy / AOP
08:10 - 27.04.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 18 / 2020 - mm. scifiä: Matka yöhön alkaa, Colony jatkuu

Netflix-uutuudet tällä viikolla:

27.4.

BlacKkKlansman (USA 2018, rikos / draama)

Colorado Springsin ensimmäinen musta poliisi lyöttäytyy yhteen juutalaisen kollegansa kanssa soluttautuakseen valkoisen ylivallan kannattajien ryhmittymään. Mukana myös Jasper Pääkkönen

Never Have I Ever (draamakomediasarja - 1. tuotantokausi)

Intialaistaustainen amerikkalaisteini haluaa unohtaa traumaattisen vuoden ja nousta paariasta suosituksi – mutta ystävät, perhe ja tunneasiat eivät auta asiassa. Traileri täällä.

28.4.

Bonusperhe (ruotsalainen draamakomediasarja - 3. tuotantokausi)

Ruotsalaisessa draamakomediassa pariskunta eksineen ja lapsineen luovii uusioperhe-elämän myrskyissä.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

29.4.

Extracurricular (korealainen rikosdraamasarja - 1. tuotantokausi)

Vakavien rikosten maailmaan sotkeutuneen lukiolaispojan kaksoiselämä alkaa rakoilla, kun luokkatoveri käy uteliaaksi.

Kolme metriä taivaan yllä (romanttinen draamasarja - 1. tuotantokausi)

Kesäinen Adrianmeren rannikko Italiassa on näyttämönä kahden hyvin erilaisen nuoren ihmisen rakkaustarinalle. Sarjan inspiraationa on Federico Moccian kirjasarja.

Murha ja armahdus: Cyntoia Brownin tarina (dokumenttielokuva)

16-vuotias Cyntoia Brown tuomitaan elinkautiseen, mutta hänen menneisyyttään, fysiologiaansa ja lakia koskevat seikat asettavat hänen syyllisyytensä kyseenalaiseksi.

Nadiyan keittiössä (ruokaohjelma - 1. tuotantokausi)

Tässä ruokaohjelmassa Nadiya Hussain paljastaa parhaimmat ajansäästövinkkinsä, aineksensa ja pikareseptinsä, jotka ovat omiaan nykyajan kiireiseen perhe-elämään.

Salattu rakkaus (dokumenttielokuva)

Vuosikymmenten myllerrysten keskellä nämä kaksi naista pitävät vankan rakkautensa salassa. Mutta myöhemmällä iällä kaapista tulemisessa on omat haasteensa.

30.4.

Dangerous Lies (USA 2020, trilleri)

Rahaton hoitaja perii yllättäen potilaansa omaisuuden. Perintöön liittyy kuitenkin synkkiä salaisuuksia, jotka kietovat vaurastuneen naisen petoksen ja vaaran vyyhtiin. Camila Mendes tähdittää.

Drifting Dragons (animesarja - 1. tuotantokausi)

Ilmalaiva Quin Zaza miehistöineen lähtee lohikäärmejahtiin. Jos huonosti käy, tyhjät vatsat ovat metsästäjien pienin murhe.

Fred 2: Night of the Living Fred (USA 2011, kauhukomedia)

Fredin musiikinopettaja katoaa, ja Fred on varma, että sijaisella on jotain tekemistä asian kanssa. Voiko hän todella olla vampyyri?

Hereditary - pahan perintö (USA 2018, kauhu)

Taiteilija Annien äiti kuolee ja jättää jälkeensä hirvittävän perinnön. Nyt Annie kamppailee perheineen ylivoimaisilta vaikuttavia pahansuopia voimia vastaan.

Pelimiehet (dokumentti)

Vangitseva dokumentti kertoo Ohion Steubenvillessä tapahtuneesta raiskauksesta vuonna 2012. Keskiöön nousevat sosiaalinen media ja jalkapallokulttuuri high schooleissa.

Rakkautta ja rikkautta (romanttinen komedia)

Rikas poika Teto on päättänyt tehdä vaikutuksen ihastuksensa kohteeseen Paulaan. Mopo lähtee pahasti keulimaan, kun Teto väittää kasvaneensa köyhässä kodissa.

Sicario 2: Soldado (USA 2018, toiminta)

Kun meksikolaista kartellia epäillään terroristien auttamisesta rajan yli, liittovaltion agentti pyytää apua palkkamurhaajalta. Sodasta tulee kuitenkin henkilökohtainen.

The Forest of Love: Deep Cut (japanilainen rikosdraamasarja - 1. tuotantokausi)

Mikään ei ole sitä miltä näyttää, kun karismaattinen huijari ja aloitteleva kuvausryhmä uppoutuvat kahden henkisiä traumoja kokeneen naisen elämään.

The Victims' Game (taiwanilainen rikosdraamasarja - 1. tuotantokausi)

Rikospaikkatutkija, jolla on Aspergerin syndrooma, havaitsee etäisen tyttärensä liittyvän jotenkin arvoituksellisiin murhiin ja riskeeraa kaiken ratkaistakseen murhat.

Time Freak (USA 2018, romanttinen komedia)

Tyttöystävänsä hylkäämä teini-ikäinen fysiikkanero palaa ajassa taaksepäin korjaamaan parisuhdettaan – yksi virhe kerrallaan. Asa Butterfield ja Sophie Turner tähdittävät. Traileri täällä.

1.5.

All Day and a Night (USA 2020, draama)

Elinkautista istuva nuorukainen muistelee niitä ihmisiä ja olosuhteita, jotka lopulta johtivat hänet rikoksen polulle. Ashton Sanders, Jeffrey Wright ja Yahya Abdul-Mateen II tähdittävät.

Hollywood (minisarja)

Toisesta maailmansodasta toipuvassa Hollywoodissa kunnianhimoisten näyttelijöiden ja elokuvantekijöiden ryhmä on valmis lähes mihin tahansa tehdäkseen unelmistaan totta. Näyttelemässä mm. Darren Criss, David Corenswet, Jeremy Pope, Laura Harrier ja Samara Weaving. Traileri täällä.

Matka yöhön (scifi-sarja - 1. tuotantokausi)

Kaapatun yölennon matkustajat ja miehistö yrittävät päihittää auringonnousun salaperäisen kosmisen ilmiön tuhotessa maailmaa.

Melkein onnellinen (argentiinalainen komediasarja - 1. tuotantokausi)

Sebastián on radio-ohjelman juontaja ja pikkujulkkis, joka etsii paikkaansa maailmassa. Hänen elämäänsä kuuluvat myös ex-vaimo (jota hän yhä rakastaa) ja kaksi lasta.

Mrs. Serial Killer (intialainen rikoselokuva)

Lääkäri vangitaan epäiltynä järkyttävistä murhista, joten hänen uskollinen vaimonsa aikoo tehdä jäljittelyrikoksen todistaakseen miehensä syyttömyyden.

Tietäisitpä vain (draamaelokuva)

Fiksu mutta rahaton teini Ellie Chu suostuu kirjoittamaan rakkauskirjeen urheilijapojalle, mutta ei arvaa ystävystyvänsä tähän – eikä ihastuvansa pojan sydänkäpyseen.

Valtaus (ranskalainen psykologinen trilleri)

Kun perheenisä palaa lomalta, ovat häntä vastassa talonvaltaajat, joiden häätämisestä seuraa kauhistuttava konflikti.

2.5.

Colony (scifi-sarja - 3. tuotantokausi)

Ulkopuoliset voimat hyökkäävät Los Angelesiin, joka eristetään muusta maailmasta. Entinen FBI-agentti ja hänen vaimonsa uhmaavat karanteenia löytääkseen poikansa.
Josh Holloway ja Sarah Wayne Callies tähdittävät.

3.5.

Head Full of Honey (USA 2018, draama / komedia)

Alzheimerin tautia sairastavan ja surun murtaman miehen lapsenlapsi lähtee vaarinsa kanssa arkailematta reissuun herättääkseen lämpimät muistot. Pääosissa mm. Nick Nolte ja Matt Dillon.