Samsung
16:10 - 25.04.2020 / viihde / Findance
Samsung tuo älytelevisioihinsa Apple Music -palvelun

Samsung on ensimmäinen TV-brändi, joka integroi Apple Musicin Smart TV -ympäristöön.

Apple Music -sovelluksella, joka on saatavana vuosien 2018–2020 -malleihin, tilaajat voivat suoratoistaa yli 60 miljoonaa kappaletta ilman mainoksia, katsella suosituimpia musiikkivideoita ja kuunnella tuhansia, maailmanluokan musiikkiasiantuntijoiden ja suunnannäyttäjien kuratoimia soittolistoja.

- Tavoitteenamme on aina ollut tarjota parhaita viihde-elämyksiä kuluttajille. Nyt, kun he viettävät enemmän aikaa kotona, olemme sitoutuneempia tähän tavoitteeseen kuin koskaan, sanoo Samsung Electronicsin strategisten kumppanuuksien ja liiketoiminnan kehittämisen johtaja Salek Brodsky.

- Viime vuonna olimme ensimmäinen TV-valmistaja, joka tarjosi Apple TV -sovelluksen, ja tänään tarjoamme ensimmäisenä Apple Musicin. Yhteistyömme Applen kanssa on ollut tärkeä tekijä tuodessamme kuluttajille vertaansa vailla olevan viihdevalikoiman, etenkin nyt, kun he kaipaavat enemmän sisältöä älytelevisioihinsa.

Samsung Smart TV -televisioiden omistajat voivat ladata Apple Musicin Samsung Smart TV App Storesta, kirjautua sisään olemassa olevaan tiliin Apple ID:llä tai aloittaa tilauksen suoraan televisiosta. Apple Musicia voi kokeilla ilmaiseksi kolmen kuukauden ajan henkilö-, perhe- tai opiskelijatilauksella.

artikkelin avainsanat:
Apple Apple Music Samsung tech