Sony
14:10 - 22.04.2020 / viihde / Findance
Sonyn televisioiden lippulaivamalli XH95 4K HDR Full Array LED on nyt kaupoissa

Sony on lanseerannut XH95 4K HDR Full Array LED -televisiot viidessä näyttökoossa vastaamaan mahdollisimman todenmukaista viihdekokemusta. XH95-televisiot käyttävät Sonyn hienoimpia kuva- ja äänitekniikoita, jotka yhdessä luovat houkuttelevan katselukokemuksen.

Sonyn premium-tason X1 Ultimate -kuvaprosessorin ansiosta uutuusmalleissa on selkeä ja tarkka kuvanlaatu ja katselukokemus on realistinen. Ensiluokkainen ääni on niin ikään keskeistä ja XH95-malleissa on Sound-from-Picture Reality -ominaisuus, joka välittää äänen siten, että se vaikuttaa tulevan suoraan ruudulta.

Uusissa XH95-televisioissa on jo tuttu Netflix Calibrated Mode, minkä ansiosta Netflix-sisällöt toistuvat oikein ja laadukkaasti. IMAX Enhanced -ominaisuus tuo immersiivisen viihdekokemuksen myös kotioloissa.

Sonyn XH95-televisiot esittelevät myös Ambient Optimization -tekniikan, joka optimoi kuvan ja äänen laadun missä tahansa ympäristössä. Se mukauttaa kuvan kirkkauden automaattisesti huoneen ympäristön valoon, lisäten kirkkautta valoisissa tiloissa ja vähentäen pimeissä täydellisen kuvan valoisuustasapainon saavuttamiseksi. Tekniikka tunnistaa jopa huoneessa olevat esineet, kuten verhot ja huonekalut, jotka voivat imeä itseensä ääntä tai heijastaa sitä. Niinpä se hienosäätää akustiikkaa mahdollisimman todenmukaisen äänen aikaansaamiseksi.

Ambient Optimization -tekniikan lisäksi uusissa malleissa on Immersive Edge -muotoilu eli hyvin huomaamaton minimalistinen jalusta on ruudun reunalla. Täten katselukokemus ei häiriinny juuri lainkaan.

XH95:ssa on Android TV sekä sisäänrakennettuna Google Assistant, Google Play Store ja Chromecast joka tarjoaa käyttäjille helpon pääsyn sisältöön, palveluihin ja laitteisiin laajan alustansa kautta. Myös Sonyn alkuperäisiä käyttöliittymävalikoita ja ääniohjauksia on parannettu huomioiden ahkera päivittäinen käyttö. Google Assistant ja Amazon Alexa nostavat kodin viihdekäytön helppouden aivan uudelle tasolle. Apple AirPlay 2:n käyttäjät voivat katsoa ja kuunnella sekä pelata sisältöjä toisesta laitteesta, kuten iPhonesta, iPadistä tai Mac-tietokoneelta. Apple HomeKit -teknologia taka helpon ja turvallisen kontrollointimahdollisuuden Applen laitteista.

XH95 on nyt kaupoissa seuraavin hinnoin:

49": 1500,00 euroa
55": 1900,00 euroa
65": 2200,00 euroa
75": 3500,00 euroa
85": 4600,00 euroa

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

artikkelin avainsanat:
Sony tech XH95