Ari Myllymäki
16:10 - 21.04.2020 / musiikki / Findance
Portion Boys julkaisee 24.4. Maanantai-biisin - "Halusimme tehdä uuden musiikkivideon faniemme kanssa"

DNA tarjoaa liittymiä "aivan pimeään hintaan" sekä uusille että vanhoille asiakkaille - ||klikkaa tästä||

Vuonna 2010 ensimmäisen Pelimiehen Paratiisi -singlensä julkaissut Portion Boys on kymmenessä vuodessa noussut Suomen suosituimmaksi bilebändiksi, jonka biiseillä on pelkästään Spotifyssä yli 55 miljoonaa kuuntelukertaa. Yhtyeen keikoilla viihdytään ympäri Suomen, oli keikkapaikka sitten yökerho tai festivaalien päälava.

Mm. Karjala Takas, Mieleni Pahotin ja Sierralla Nevadaan -hiteistä tunnettu Portion Boys julkaisee uutta musiikkia huhtikuun 24. päivä, kun Maanantai-niminen kappale näkee päivänvalon.

Alun perin YouTube-kanavalla biisien julkaisemisen aloittanut yhtye pyrkii kuvaamaan jokaiseen uuteen biisiin myös videon. Portion Boys on tunnettu myös siitä, että fanien huomioiminen on heille tärkeää. Niinpä ei ole ihme, että bändi keksi tavan olla yhteydessä faneihinsa myös korona-aikaan. Portion Boys järjesti somekanavissaan mysteeriprojektin, jossa selvisi että bändi haki innokkaita faneja mukaan kuvaamaan uuteen biisiinsä musiikkivideota. Tietenkin etänä.

- Meidän filosofia on siinä, että osaamme heittäytyä ja nauraa itsellemme. Ei elämä ole niin vakavaa, vaikka nyt tämän hetkinen tilanne on todella vaikea. Meillä, kuten muillakin artisteilla ja kollegoilla on kalenterit tyhjänä ja luonnollisesti se vaikuttaa talouteenkin. Tästäkin selvitään, yhdessä! Haluamme ajatella, että tämä vaikea tilanne myös yhdistää ihmisiä. Siksi halusimme tehdä uuden musiikkivideon faniemme kanssa. Fanit saivat etukäteen biisin kuunneltavaksi ja luettavakseen videon käsikirjoituksen. Fanit kuvasivat materiaalia omissa kodeissaan - ja voimme sanoa, että näissä videoklipeissä on aivan uskomattoman upeaa heittäytymistä! Hienoin asia tässä oli se, että saimme yhdistettyä voimamme vaikka emme näe toisiamme. Biisin lähettäminen etukäteen 50 fanille kertoo myös siitä, että me luotamme heihin täysillä. Fanien lisäksi saimme videoon mukaan erittäin hyväsydämiset kumppanit, amerikkalaisiin tuotteisiin erikoistuneen Jari Mäki Oy:n Koskenkorvalta sekä liikkuvan kuvan tuotantoon keskittyvän Lentoi Films Oy:n Oulusta. Tämä on myös hieno osoitus siitä, kuinka toisia halutaan auttaa. Olemme erittäin kiitollisia tästä!, kommentoivat Portion Boysit kuin yhdestä suusta.

Vuodesta 2015 keikkailleen Portion Boysin esiintyvään kokoonpanoon kuuluvat: Jay Rocka (liidilaulaja), Kenraali Vahva (räppäri), El Meissel (dj ja tuottaja), JaloTiina (tanssija/energiapakkaus) ja Roope (rumpali).

Parhaat Black Friday -tarjousvinkimme - ||klikkaa tästä||

artikkelin avainsanat:
Portion Boys