Universal Pictures
16:10 - 17.04.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay nyt: Margot Robbie ja Saoirse Ronan tähdittävät Kaksi kuningatarta -draamaa

Viaplay on lisännyt valikoimaansa vuonna 2018 ilmestyneen draamaelokuvan Kaksi kuningatarta (Mary Queen of Scots).

Kaksi kuningatarta kertoo karismaattisen Maria Stuartin (Saoirse Ronan) myrskyisästä elämästä. 16-vuotiaana Ranskan hallitsijaksi noussutta ja 18-vuotiaana leskeksi jäänyttä Mariaa painostetaan uuteen avioliittoon. Hän uhmaa määräilijöitään ja palaa synnyinmaahansa Skotlantiin ottaakseen uudelleen haltuunsa hänelle kuuluvan kruunun.

Sitten Skotlanti ja Englanti päätyvät voimakastahtoisen Elisabet I (Margot Robbie) vallan alle. Nuoret kuningattaret seuraavat toinen toisiaan yhtä aikaa haltioituneina ja kauhuissaan. Kilpaillessaan vallasta ja rakkaudesta kahden kuninkaallisen naisen on päätettävä, miten pelata valtapeliä miesten hallitsemassa maailmassa.

Maria ei halua jäädä hallitsijana pelkäksi symboliseksi keulakuvaksi: hän vaatii itselleen Englannin kruunua ja nousee uhmaamaan Elisabetia. Hoveissa sikiävät petokset, salaliitot ja kapinat horjuttavat hallitsijoiden asemia ja uhkaavat muuttaa historian kulkua.

Josie Rourken ohjaamaa leffaa tähdittävät myös mm. Jack Lowden, Joe Alwyn, Gemma Chan, Guy Pearce ja David Tennant (kuvat nimiä klikkaamalla).

Katso Kaksi kuningatarta -traileri alla: