Alamy / AOP
10:10 - 16.04.2020 / elokuvat / Findance
HBO Nordic lisäsi 5 elokuvaa - mukana mm. Tom of Finland ja Contagion

HBO Nordic on lisännyt valikoimaansa seuraavat elokuvat:

Argo (USA 2012, draama)

Hollywoodin tuottajana esiintyvä CIA-agentti etsii paikkaa tieteiselokuvaa varten. CIA-agentti aloittaa vaarallisen operaation kuuden yhdysvaltalaisen pelastamiseksi Teheranissa vuonna 1980 Iranin panttivankikriisin aikana. Ben Affleck ja Bryan Cranston tähdittävät.

Contagion - Tartunta (USA 2011, trilleri)

Joukko ihmisiä on päättänyt pysäyttää tappavan taudin leviämisen. Nopeasti leviävän epidemian kasvaessa maailman lääkäriyhteisö etsii parannuskeinoa ja yrittää estää paniikkia, joka leviää nopeammin kuin itse virus. Pääosissa mm. Marion Cotillard ja Matt Damon.

Sex and the City 2 (USA 2010, komedia)

Carrie, Charlotte ja Miranda ovat kaikki nyt naimisissa, mutta kaipaavat yhä vähän hauskanpitoa auringossa. Kun Samantha vie heidät matkalle Abu Dhabiin, he muistavat, millaista elämä oli, ennen kuin he päättivät asettua aloilleen.

Dröm vidare (Ruotsi 2017, draama)

Mirja etsii paikkaansa maailmassa vankilasta päästyään. Saatuaan töitä hotellisiivoojana hän alkaa elää kaksoiselämää. Hänen sairas äitinsä ja vanhat ystävänsä, jotka ovat olleet hänen oikea perheensä, repivät häntä kahtaalle.

Tom of Finland (Suomi 2017, draama)

Touko Laaksonen on palvellut upseerina toisen maailmansodan vaikeina vuosina, mutta sodanjälkeinen elämä osoittautuu yhtä raskaaksi. Sodanjälkeinen Helsinki tarjoaa hyvin rajallisen elintilan Toukon kaltaisille nuorille homoseksuaalimiehille, ja vainoaminen ja rangaistuksen pelko on heille arkipäivää. Pääosassa Pekka Strang.

The Trip (UK 2010, komedia)

Rakastetut koomikot Steve Coogan ja Rob Brydon yhdistävät jälleen voimansa The Trip -elokuvassa. Steveä pyydetään arvostelemaan puoli tusinaa ravintolaa, ja hän soittaa vastentahtoisesti Robille, jonka arvelee ainoana tuttunaan olevan tavoitettavissa. Mitä eriparisin kaksikko keskustelee herkkujen äärellä elämän suurista ja pienistä asioista kuuden päivällisen aikana kuudessa eri ravintolassa.