Netflix
20:10 - 13.04.2020 / tv-sarjat / Findance
Ruutu+ tänään: Netflix-kauhusarja Hemlock Grove katsottavissa

Ruutu+ esittää nyt Netflix-alkuperäissarjan Hemlock Grove.

Netflix julkaisi kauhusarjan kolme tuotantokautta vuosina 2013 - 2015. Ensimmäinen tuotantokausi on nyt katsottavissa Ruudu+:ssa ja sarjan kaikki kolme kautta tullaan näkemään kesän aikana.

Kiertolainen Peter Rumancek (Landon Liboiron) muttaa synkkään Hemlock Groven kaupunkiin, jota järkyttää kahden teinitytön raa'at murhat. Lukiota käyvä Peter ystävystyy kaupungin rikkaan perijän, Roman Godfreyn (Bill Skarsgård) kanssa ja he alkavat yhdessä kaivautua brutaalien rikosten saloihin. Peterillä ja Romanilla ei tosin itselläänkään taida olla ihan puhtaat jauhot pussissa.

Romanin perheen rahat ovat peräisin hänen äitinsä Olivian (Famke Janssen) johtamasta Biomedical Technologies -instituutista. Instituutin epäillään tekevän kokeilua, jotka eivät päivänvaloa kestäisi. Toinen Hemlock Groven kaupungin suurista työllistäjistä on Hemlock Acres -sairaala, jota johtaa Olivian kuolleen miehen veli, Norman. Kaupunki on jakautunut äärimmäisessä köyhyydessä ja ylellisessä rikkaudessa eläviin asukkaisiin.

Hemlock Grove on täynnä riipaisevaa ihmissuhdedraamaa, jonka keskiössä ovat lukiolaiset ja heidän synkät salaisuutensa. Ripauksen kauhua sarjaan tuovat ihmissudet, vampyyrit ja mystiset yliluonnolliset voimat, joita sarjan hahmot piilottelevat. Sarja perustuu Brian McGreevyn samannimiseen kirjaan.

Sarjaa tähdittävät myös Penelope Mitchell, Kandyse McClure, Freya Tingley, Dougray Scott, Tiio Horn, Joel de la Fuente, Madeleine Martin, Madeline Brewer ja Camille De Pazzis (kuvat nimiä klikkaamalla).

Katso Hemlock Grove -traileri alla: