Alamy / AOP
08:10 - 10.04.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuudet 10.4. - mm. rikostrilleri Time to Hunt ja scifi-leffa Code 8

Netflix tarjoaa tänään seuraavat uutuudet:

Brews Brothers (komediasarja - 1. tuotantokausi)

Kaksi hyvin erilaista veljestä joutuu tekemään yhteistyötä olutpanimonsa pitämiseksi, mutta liika metkuilu saa lasin kuohumaan yli reunojen.

Code 8 (Kanada 2019, scifi)

Supervoimat on julistettu laittomiksi, mutta eräs rehti työmies harkitsee niiden käyttämistä saadakseen rahaa sairaan äitinsä pelastamiseksi. Leffaa tähdittää Arrow-sarjasta tuttu Stephen Amell.

Kouluelämää (Ranska 2020, komedia)

Oppilaanohjaaja omistautuu työlleen vähäosaisten oppilaiden parissa yhdellä Pariisin köyhimmistä alueista ja kohtaa samalla haasteita myös omassa elämässään.

LA Originals – Chicano-kulttuurin lähettiläät (dokumentti)

Valokuvaaja Estevan Oriol ja taiteilija Mister Cartoon luovat Chicano-juuristaan kumpuavaa rosoista taidetta, joka vaikuttaa katukulttuuriin, hiphopiin ja paljon muuhun.

Love Wedding Repeat (UK 2020, romanttinen komedia)

Elokuva tarjoaa kolme näkökulmaa samaan päivään, jonka aikana Jack yrittää selvitä hankalista vieraista, silkasta kaaoksesta ja orastavasta romanssista siskonsa häissä. Olivia Munn, Sam Claflin ja Freida Pinto tähdittävät.

Oikeudenkäynti (italialainen rikos-draamasarja - 1. tuotantokausi)

Teinitytön murhalla on vaikutusta uraansa edistävään asianajajaan, syyttömyyttään vakuuttavaan epäiltyyn sekä yleiseen syyttäjään, jolla on kytköksiä uhriin.

Showpainimestari (koko perheen komedia)

Nuori showpainin ystävä saa taikanaamiosta erikoisvoimat ja aiheuttaa kaaosta haastamalla pelottavan vastustajan painiturnauksessa.

Ruoan tilaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Klikkaa ja katso valikoima

Tigertail (draama)

Mies muistelee nuoruutensa menetettyä rakkautta ja kauan sitten tekemäänsä matkaa Taiwanista Amerikkaan saadakseen luotua uuden yhteyden vieraantuneeseen tyttäreensä.

Time to Hunt (korealainen rikostrilleri)

Kolme lainsuojatonta juonii ryöstön paetakseen dystooppisesta maailmasta paratiisiin. Se kuitenkin herättää julman tappajan mielenkiinnon.