Nelonen
16:10 - 06.04.2020 / viihde / Findance
Memmo-videopalvelu starttasi Suomessa - mm. Alina Voronkova, Roni Bäck ja Nooralotta Neziri tarjoavat henkilökohtaisia videoviestejä

Ruotsissa mittavaan suosioon noussut julkisuudesta tunnettujen henkilöiden videotervehdyksiä välittävä Memmo-sivusto on avautunut nyt myös Suomessa. Palvelun kautta voi lähettää esimerkiksi syntymäpäiväonnittelut tubettajasuosikki Roni Bäckiltä, aitajuoksija Nooralotta Nezirilta tai Farmi Suomi -ohjelmastakin tutulta juontaja Alina Voronkovalta.

Kaikkiaan palvelussa on mukana sadoittain tunnettuja henkilöitä, joista Ruotsista mm. jääkiekkoilijat Peter Forsberg ja Börje Salming sekä laulaja Dr. Alban ja näyttelijä Victoria Silvstedt.

Memmo tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaisen videoviestin ostamiseen monilta eri julkisuuden henkilöitä, kuten urheilijoilta, artisteilta ja eri alojen vaikuttajilta niin Suomesta kuin muualta Euroopasta. Samalla Memmo tarjoaa julkkiksille mahdollisuuden kommunikoida videoiden avulla seuraajiensa kanssa.

– Olemme erittäin otettuja voidessamme julkaista Memmon Suomen markkinoille koronaviruksen nyt jyrätessä, kun vallitsevat olosuhteet tekevät kommunikoinnista vaikeampaa ja samalla tärkeämpää kuin koskaan ennen, toteaa Memmon toimitusjohtaja Gustav Lundberg Toresson.

– Nyt julkaistava mahdollisuus saada henkilökohtaiset videot vaikuttajilta suoraan seuraajille on ainutlaatuinen, hän jatkaa.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Sosiaalinen media on muuttanut aiemmin kovin etäisen fani-idoli-suhteen vaikuttamisen ja kohtaamisten verkostoksi.

– Olemme Memmon perustamisen jälkeen havainneet selvän muutoksen vaikuttajien ja heidän verkostojensa välisessä kommunikaatiossa. Pandemian aikana Memmo osuu kaikkien yhteiseen virtuaalitilaan, Lundberg Toresson korostaa.

– Monenlaiset tapahtumat ja palvelut ovat tähän asti olleet sidottuja fyysiseen paikkaan, mutta Memmon avulla kohtaamiset voidaan tarjota kaikille, kaikkialla ja suuressakin mittakaavassa, hän jatkaa.

Memmon perustivat vajaa vuosi sitten Gustav Lundberg Toresson ja Tobias Bengtsdahl. Nyt Memmossa on lupautunut jo yli 500 tunnettua ruotsalaista ja muunmaalaista monilta eri aloilta.

Suomen markkinaa Memmo lähtee valloittamaan kahden miljoonan dollarin siemenrahoituksen ja 20 hengen tiimin voimin. Suomesta palvelussa on lupautunut jo lähes sata julkisuuden henkilöä.

Syntymäpäiväonnittelut, minuutin stand upit, tyylivinkit sekä kannustuspuheet ennen tärkeää peliä ovat vain esimerkkejä tervehdyksistä, joita vaikuttajat voivat välittää Memmon avulla seuraajilleen.

– Mahdollisuus tarjota henkilökohtaisia videoita faneilleni näin vaivattomasti on ehdottomasti jotain sellaista, jota olen todella kaivannut, toteaa tubettaja Roni Bäck.

– Olen jo aiemminkin saanut tällaisia pyyntöjä päivittäin, mutta minulla ei ole ollut hyvää tapaa vastata niihin. Uskon, että Memmo tulee olemaan loistava lisä muihin sosiaalisen median kanaviin ja olen todella innoissani ollessani Suomen ensimmäisiä, jotka esittelevät Memmon seuraajilleen, Bäck iloitsee.