Netflix / AOP
08:10 - 06.04.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 15 / 2020 - Olivia Munn tähdittää alkuperäiselokuvaa Love Wedding Repeat

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

6.4.

The Big Show Show (lasten komediasarja -1. tuotantokausi)

Entinen WWE-painija The Big Show on jättänyt kehän ja valmistautuu vaimonsa kanssa entistä kovempaan haasteeseen: kolmen tyttären kasvattamiseen Floridassa.

7.4.

Terrace House: Tokyo 2019-2020 (reality-sarja - uusi tuotantokausi

Kuusi ventovierasta muuttaa yhteen Tokiossa ja etsii rakkautta saman katon alla asuen. Käsikirjoitusta ei ole, joten jatko on täysin heistä kiinni.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

9.4.

Hi Score Girl (animesarja - 2. tuotantokausi)

Kouluaineissa ja urheilussa surkea pelaajapoika viettää paljon aikaa hämäräperäisessä pelihallissa, jonne löytää yllättäen tiensä myös hänen rikas luokkatoverinsa Akira.

The Circle: Ranska (reality-sarja - uusi tuotantokausi)

Sarja on some-kilpailu, jossa yhdistyvät status ja strategia. Osallistujat hankkivat ystäviä, flirttailevat ja huijaavat voittaakseen 100 000 euroa.

10.4.

Brews Brothers (komediasarja - 1. tuotantokausi)

Kaksi hyvin erilaista veljestä joutuu tekemään yhteistyötä olutpanimonsa pitämiseksi, mutta liika metkuilu saa lasin kuohumaan yli reunojen.

Code 8 (Kanada 2019, scifi)

Supervoimat on julistettu laittomiksi, mutta eräs rehti työmies harkitsee niiden käyttämistä saadakseen rahaa sairaan äitinsä pelastamiseksi.

Kouluelämää (Ranska 2020, komedia)

Oppilaanohjaaja omistautuu työlleen vähäosaisten oppilaiden parissa yhdellä Pariisin köyhimmistä alueista ja kohtaa samalla haasteita myös omassa elämässään.

LA Originals – Chicano-kulttuurin lähettiläät (dokumentti)

Valokuvaaja Estevan Oriol ja taiteilija Mister Cartoon luovat Chicano-juuristaan kumpuavaa rosoista taidetta, joka vaikuttaa katukulttuuriin, hiphopiin ja paljon muuhun.

Love Wedding Repeat (UK 2020, romanttinen komedia)

Elokuva tarjoaa kolme näkökulmaa samaan päivään, jonka aikana Jack yrittää selvitä hankalista vieraista, silkasta kaaoksesta ja orastavasta romanssista siskonsa häissä. Olivia Munn, Sam Claflin ja Freida Pinto tähdittävät.

Oikeudenkäynti (italialainen rikos-draamasarja - 1. tuotantokausi)

Teinitytön murhalla on vaikutusta uraansa edistävään asianajajaan, syyttömyyttään vakuuttavaan epäiltyyn sekä yleiseen syyttäjään, jolla on kytköksiä uhriin.

Showpainimestari (koko perheen komedia)

Nuori showpainin ystävä saa taikanaamiosta erikoisvoimat ja aiheuttaa kaaosta haastamalla pelottavan vastustajan painiturnauksessa.

Tigertail (draama)

Mies muistelee nuoruutensa menetettyä rakkautta ja kauan sitten tekemäänsä matkaa Taiwanista Amerikkaan saadakseen luotua uuden yhteyden vieraantuneeseen tyttäreensä.

Time to Hunt (korealainen rikostrilleri)

Kolme lainsuojatonta juonii ryöstön paetakseen dystooppisesta maailmasta paratiisiin. Se kuitenkin herättää julman tappajan mielenkiinnon.