Republic Records
10:10 - 03.04.2020 / musiikki / Findance
Uuden Lindsay Lohan -singlen takana on suomalainen Alma - "se rupes laittaa koodii iigees, et olisko jotain hyviä biisejä"

Laulajana, näyttelijänä ja liikenaisena tunnetuksi tullut yhdysvaltalaistähti Lindsay Lohan on tehnyt paluun musiikin pariin tänään julkaistulla singlellään Back To Me. Kappale on Lohanin ensimmäinen single kahteentoista vuoteen ja kertoo hänen mukaansa itsensä hyväksymisestä sekä eteenpäin menemisestä.

Tanssittavaa pop-biisiä on ollut mukana kirjoittamassa myös suomalainen laulaja-lauluntekijä Alma, joka kommentoi yhteistyötä Lohanin kanssa seuraavasti:

- No se rupes laittaa koodii iigees, et olisko jotain hyviä biisejä / voisinko kirjottaa biisejä hänelle! Ja heitin sille sit biisejä, joita kelasin et vois sopii sille ja se tykkäs paljon! Hauskaa nähä millanen vastaanotto tolle biisille tulee! Lindsay Lohan on kyl itelle ollu aina kunnon teini-idoli, joten on siistii olla mukana sen comebackissä!

33-vuotias Lindsay Lohan aloitti uransa lapsinäyttelijänä esiintymällä lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Useita elokuva- ja musiikkialan palkintoja ansainnut Lohan on tähdittänyt monia 2000-luvun alun ikonisimpia nuorisoleffoja, kuten Perjantai on pahin, Teinidraamakuningattaren tunnustukset, Mean Girls ja Riemukupla: Tankki täynnä. Viime vuosinakin televisiossa ja valkokankaalla esiintynyt Lohan toimii parhaillaan yhtenä tuomareista Australian The Masked Singer -musiikkiohjelmassa, jossa hän on mukana jo toista kautta.

Vuonna 2004 Lohan teki levytyssopimuksen Casablanca Recordsin kanssa ja julkaisi myöhemmin samana vuonna debyyttialbuminsa Speak. Albumi kohosi Billboardin albumilistalla sijalle neljä ja on myynyt Yhdysvalloissa platinaa. Vuonna 2005 hän julkaisi toisen studioalbuminsa A Little More Personal (Raw), joka rikkoi artistin kotimaassa kultarajan ja nousi parhaimmillaan Billboardin albumilistan sijalle 20. Lohanin musiikkia on kuultu lisäksi monien hänen tähdittämiensä elokuvien soundtrackeilla.

Kuuntele Back To Me Spotifyssa alla:


Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

artikkelin avainsanat:
Alma Lindsay Lohan