Alamy / AOP
10:10 - 02.04.2020 / elokuvat / Findance
HBO Nordic lisäsi 17 elokuvaa - silkkaa laatua

HBO Nordic on lisännyt valikoimaansa seuraavat elokuvat:

The Gambler (USA 2014, rikos / draama)

Uhkapeluri Jim Bennettin on lainattava rahaa äidiltään ja koronkiskurilta velkojensa takia. Hänen suhteensa oppilaansa kanssa tekee tilanteen entistä monimutkaisemmaksi. Mark Wahlberg tähdittää.

Captain Phillips (USA 2013, jännitys)

Kapteeni Richard Phillips yrittää paeta somalimerirosvoja sillä välin, kun USA:n laivasto yrittää pelastaa hänet. Pääosassa Tom Hanks.

Demolition (USA 2015, komedia)

Sijoituspankkiiri, joka yrittää ymmärtää tunneongelmiaan vaimonsa traagisen kuoleman jälkeen, alkaa selvittää, missä hän meni oikein vikaan. Lopulta nainen, johon hän törmää sattumalta, päätyy pelastamaan hänet. Jake Gyllenhaal ja Naomi Watts tähdittävät.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Elysium (USA 2013, scifi)

Vuonna 2154 on olemassa kahdenlaisia ihmisiä: äärimmäisen rikkaita, jotka elävät upealla, ihmisten tekemällä avaruusasema Elysiumilla ja muut, jotka elävät ylikansoitetulla, pilatulla Maapallolla. Pääosassa Matt Damon.

Chef (USA 2014, komedia / draama)

"Chef" on runsas ja eloisa komedia Carl Casperista, joka menettää työnsä keittiömestarina ja ryhtyy kokkailemaan autosta käsin löytääkseen jälleen taiteellisen puolensa. Samaan aikaan hän yrittää luoda uudelleen yhteyttä vieraantuneeseen perheeseensä. Mukana mm. Jon Favreau, Scarlett Johansson ja Robert Downey Jr..

Foxcatcher (USA 2014, draama)

Perustuu tositapahtumiin. Foxcatcher kertoo synkän ja kiehtovan tarinan epätavallisesta ja lopulta traagisesta suhteesta erikoisen multimiljonäärin ja kahden mestaripainijan välillä. Steve Carell, Channing Tatum ja Mark Ruffalo tähdittävät.

Maggie’s Plan (USA 2015, komedia)

Maggie on suunnitellut hankkivansa lapsen omillaan, mutta tuo suunnitelma menee pieleen, kun hän rakastuu Johniin, naimisissa olevaan mieheen, jolloin hän tuhoaa Johnin räjähdysherkän avioliiton nerokkaaseen Georgetteen. Mukana mm. Ethan Hawk ja Julianne Moore.

Moneyball (USA 2011, draama)

Tarina Oakland A:n toimitusjohtaja Billy Beanen onnistuneesta yrityksestä koota baseball-joukkue pienellä budjetilla ja tietokoneanalyysilla valituilla pelaajilla. Brad Pitt ja Chris Pratt tähdittävät.

T2 Trainspotting (UK 2017, draama)

Petettyään heidät Rentonin on pakko palata ainoaan paikkaan, jota hän kutsuu kodiksi. Paikkaan, jossa hänen vanhat ystävänsä Spud, Sick Boy ja Begbie odottavat. Danny Boylen ohjausta tähdittävät Ewan McGregor, Ewen Bremner, Robert Carlyle ja Steven Robertson.

Sex Tape (USA 2014, komedia)

Naimisissa oleva pari, jolla on vapaailta lapsistaan, päättää tuoda kipinää suhteeseensa kuvaamalla seksivideon. Kun he heräävät seuraavana aamuna, video on kateissa. Heidän on selvitettävä, kuka sen vei ja saatava se takaisin. Pääosissa Cameron Diaz ja Jason Segel.

Whiplash (USA 2014, draama)

Andrew Neyman on kunnianhimoinen, nuori jazzrumpalioppilas, jonka täydellisyyden tavoittelu muuttuu pian pakkomielteeksi, kun hänen armoton opettajansa jatkaa hänen puskemista kykyjen ja mielenterveyden äärirajoille.

This is the End (USA 2014, komedia)

Seth Rogen, Jay Baruchel ja monet muut julkkikset joutuvat kasvotusten maailmanlopun kanssa juhliessaan James Francon luona.

Dead Man Running (UK 2009, rikos / draama)

Lainattuaan rahaa pahamaineiselta koronkiskurigangsteri Thigolta entinen vanki Nick ja hänen paras ystävänsä joutuvat hankkimaan 100 000 dollaria, kun Thigo antaa heille 24 tuntia aikaa maksaa velkansa.

Hiusverkko.fi - taistelu upeiden hiuksien puolesta voi alkaa!
Tilaa ammattilaisten hiustenhoitotuotteet nyt!

How to Talk to Girls at Parties (UK 2017, komedia)

Ujo teinipunkkari Enn livahtaa ystäviensä Vicin ja Johnin kanssa bileisiin. He tapaavat tyttöporukan, joka on kuin toisesta ulottuvuudesta. Ensin he luulevat, että kyseessä on kultti, mutta tajuavat pian, että tytöt todella ovat toisesta maailmasta – ulkoavaruudesta. Avaruusolioiden siirtokuntien johtajilla on pahaenteisiä suunnitelmia, mutta tämä ei estä Enniä rakastumasta Zaniin, joka on yksi siirtokuntien tärkeistä jäsenistä. Näyttelemässä Matt Lucas, Nicole Kidman, Ruth Wilson, Elle Fanning ja Alex Sharp.

The Contract (USA 2006, rikos / draama)

Ray Keene ja hänen poikansa Chris lähtevät viikonlopuksi telttailuretkelle. Retki saa kohtalokkaan käänteen, kun isä ja poika löytävät palkkamurhaaja Frank Cordellin, sekä kuolettavasti haavoittuneen sheriffin ajelehtimasta paikallisesta joesta. Ray lupaa saattaa sheriffin tehtävän loppuun ja toimittaa Cordellin takaisin viranomaisten käsiin. John Cusack ja Morgan Freeman tähdittävät.

Seiskan ainutlaatuinen synttäritarjous! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse kaupan päälle upea tilaajalahja!

The Amazing Spider-Man (USA 2012, supersankari / toiminta)

Teini-ikäinen Peter Parker kamppailee high schoolin ja uskomattomien yli-inhimillisten kriisien välillä alter egonaan Spider-Manina. Hämähäkkimiehenä Andrew Garfield.

The Amazing Spider-Man 2 (USA 2014, supersankari / toiminta)

Peter Parker joutuu hyökkäyksen kohteeksi mystisen Oscorp-yhtiön lähettäessä superkonnia häntä vastaan, mikä vaikuttaa hänen elämäänsä.