Rex Features / AOP
14:10 - 01.04.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat - huhtikuu 2020 - mm. The Predator ja Men in Black: International

Viaplay tarjoaa huhtikuussa seuraavat uutuuselokuvat:

2.4. Miss Bala (USA / Meksiko 2019, toiminta / rikos)

Gloria löytää itsestään uusia vahvoja puolia ajautuessaan keskelle vaarallista alamaailmaa Meksikon ja Yhdysvaltojen välisellä rajalla. Selviytyminen edellyttää nokkeluutta ja vahvuutta. Catherine Hardwicken ohjaamaa elokuvaa tähdittävät mm. Thomas Dekker, Gina Rodriguez ja Cristina Rodlo (kuvat nimiä klikkaamalla).

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

3.4. The Predator (USA 2018, toiminta / scifi)

Shane Blackin ohjaamassa räjähtävässä toimintaelokuvassa The Predator nuori poika käynnistää vahingossa universumin vaarallisimpien metsästäjien paluun maapallolle. Oliot ovat vahvempia, älykkäämpiä ja uhkaavampia kuin koskaan aiemmin, sillä ne ovat onnistuneet parantamaan genetiikkaansa muiden lajien DNA:lla. Ainoastaan sekalainen entisten sotilaiden ja hankalien tiedemiesten joukko voi estää ihmiskunnan tuhon. Pääosissa nähdään mm. Olivia Munn ja Boyd Holbrook.

4.4. Brightburn (USA 2019, kauhu / scifi)

Entä jos lapsi toisesta todellisuudesta ilmaantuisi maan päälle, mutta sen sijaan että hänestä tulisi sankari, osoittautuisi lapsi paljon, paljon pahemmaksi. David Yaroveskyn ohjaamaa elokuvaa tähdittävät mm. Elizabeth Banks, David Denman ja Jackson A. Dunn.

Seiskan ainutlaatuinen synttäritarjous! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse kaupan päälle upea tilaajalahja!

5.4. Patsy & Loretta (USA 2019, draama)

Elokuva country-tähtien Patsy Clinen ja Loretta Lynnin ystävyydestä. Callie Khourin ohjaaman leffan pääosissa nähdään Megan Hilty ja Jessie Mueller.

9.4. The Hate U Give (USA 2018, rikos / draama)

Starr Carter asuu köyhässä, mustassa naapurustossa, ja käy koulua yksityisessä valkoisten koulussa. Epävakaa tasapaino järkkyy, kun hän todistaa poliisin ampuvan hänen lapsuudenystävänsä. Amandla Stenberg tähdittää.

10.4. Men in Black: International (USA 2019, toiminta / komedia)

Uudet MIB-agentit H ja M lähtevät riskialttiille tehtävälle pelastaakseen maailman alieneilta, jotka voivat muuttua keneksi tahansa, jopa toisiksi MIB-agenteiksi. Pääosissa Chris Hemsworth ja Tessa Thompson.

11.4. Tolkien (USA 2019, draama)

Tolkien löytää ystäviä, rakkautta ja luovuutta samanmielisten koulutovereiden keskuudesta. Kaikki Tolkienin kokema inspiroi häntä kirjoittamaan kuuluisat Keski-Maan tarinansa. Dome Karukosken ohjaamaa elokuvaa tähdittävät Nicholas Hoult ja Lily Collins.

16.4. Can You Ever Forgive Me? (USA 2018, komedia / rikos)

Lee Israel teki julkkisten elämäkertoja 70- ja 80-luvuilla, mutta sittemmin alkaa rankka alamäki. Rahavaikeuksien vuoksi hän alkaa väärentämään ja myymään merkittävien kirjallijoiden kirjeitä. Pääosassa Melissa McCarthy.

17.4. Kaksi kuningatarta (USA / UK 2018, draama)

16-vuotiaana Ranskan hallitsijaksi noussutta ja 18-vuotiaana leskeksi jäänyttä Mariaa painostetaan uuteen avioliittoon. Hän palaa Skotlantiin ottaakseen uudelleen haltuunsa hänelle kuuluvan kruunun. Margot Robbie ja Saoirse Ronan tähdittävät.

24.4. Bad times at The El Royal (USA 2018, rikos / jännitys)

Noin vuonna 1969, toisilleen tuntemattomien joukko – monilla heistä jotain salattavaa – kohtaavat sattumalta hotellissa nimeltä El Royale. Yhden yön aikana kaikki paljastavat todellisen värinsä. Chris Hemsworth, Dakota Johnson ja Cynthia Erivo.

Hiusverkko.fi - taistelu upeiden hiuksien puolesta voi alkaa!
Tilaa ammattilaisten hiustenhoitotuotteet nyt!


26.4. The Intruder (USA 2019, jännitys / kauhu)

Nuori aviopari ostaa kauniin talon ja ison tontin Napa Valleystä, mutta pian he huomaavat, että kaupat tehnyt mies ei suostu luopumaan talosta.