Netflix
12:10 - 31.03.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix julkaisi jälleen yllätyshitin - Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -sarja villitsee

Netflix on osunut jälleen hittikantaan uudella dokumenttisarjallaan Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes (Tiger King: Murder, Mayhem and Madness).

20. maaliskuuta ilmestynyt sarja on noussut maailmalla koko suoratoistopalvelun katsotuimmaksi uutuudeksi. Se on noussut myös Suomessa Netflixin toiseksi katsotuimmaksi sarjaksi - edellä vain Ozark-rikossarjan uusi tuotantokausi.

Taruakin ihmeellisemmän isojen kissaeläinten omistajien maailman täyttävät omalaatuiset tyypit, mutta harva vetää vertoja Joe Exoticille. Tämä takatukkainen, aseen kanssa kulkeva moniavioinen countrylaulaja toimii oklahomalaisen eläintarhan johtajana. Karismaattisella, mutta väärille poluille eksyneellä Joella ja uskomattomilla, huumeparonien, huijareiden ja kultin johtajien kaltaisilla värikkäillä persoonilla on yhteisenä intohimona isot kissaeläimet sekä se huomio, jota heidän vaaralliset villieläintarhansa keräävät.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Asiat saavat synkän käänteen, kun eläinaktivisti ja isojen kissojen suojelualueen omistaja Carole Baskin uhkaa kaataa heidän bisneksensä. Kilpailu johtaa lopulta siihen, että Joe pidätetään epäiltynä palkkamurhajuonesta. Kiero tarina näyttää, että isoa kissapetoa vaarallisempi voi olla ainoastaan sen omistaja.

Katso Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -traileri alla: