Alamy / AOP
12:10 - 30.03.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat viikolla 14 / 2020 - mm. The Predator ja Brightburn

Viaplay tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuuselokuvat:

2.4. Miss Bala (USA / Meksiko 2019, toiminta / rikos)

Gloria löytää itsestään uusia vahvoja puolia ajautuessaan keskelle vaarallista alamaailmaa Meksikon ja Yhdysvaltojen välisellä rajalla. Selviytyminen edellyttää nokkeluutta ja vahvuutta. Catherine Hardwicken ohjaamaa elokuvaa tähdittävät mm. Thomas Dekker, Gina Rodriguez ja Cristina Rodlo (kuvat nimiä klikkaamalla).

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

3.4. The Predator (USA 2018, toiminta / scifi)

Shane Blackin ohjaamassa räjähtävässä toimintaelokuvassa The Predator nuori poika käynnistää vahingossa universumin vaarallisimpien metsästäjien paluun maapallolle. Oliot ovat vahvempia, älykkäämpiä ja uhkaavampia kuin koskaan aiemmin, sillä ne ovat onnistuneet parantamaan genetiikkaansa muiden lajien DNA:lla. Ainoastaan sekalainen entisten sotilaiden ja hankalien tiedemiesten joukko voi estää ihmiskunnan tuhon. Pääosissa nähdään mm. Olivia Munn ja Boyd Holbrook.

Hiusverkko.fi - taistelu upeiden hiuksien puolesta voi alkaa!
Tilaa ammattilaisten hiustenhoitotuotteet nyt!

4.4. Brightburn (USA 2019, kauhu / scifi)

Entä jos lapsi toisesta todellisuudesta ilmaantuisi maan päälle, mutta sen sijaan että hänestä tulisi sankari, osoittautuisi lapsi paljon, paljon pahemmaksi. David Yaroveskyn ohjaamaa elokuvaa tähdittävät mm. Elizabeth Banks, David Denman ja Jackson A. Dunn.

Seiskan ainutlaatuinen synttäritarjous! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse kaupan päälle upea tilaajalahja!

5.4. Patsy & Loretta (USA 2019, draama)

Elokuva country-tähtien Patsy Clinen ja Loretta Lynnin ystävyydestä. Callie Khourin ohjaaman leffan pääosissa nähdään Megan Hilty ja Jessie Mueller.