Hartwall
20:10 - 28.03.2020 / viihde / Findance
Kaksi uutta Happy Joe -siideriä tulossa: Red Love ja Apple Blossom

Hartwall lanseeraa kaksi uutta Happy Joe -siideriä:

Happy Joe Red Love 0,0 %

Siiderimaailmassa kuplii muutama vahva trendi: omenaisuus, alkoholittomuus ja roseesiiderit. Happy Joe Red Love 0,0% yhdistää ne kaikki. Punamehuisesta Red Love -omenalajikkeesta värinsä saavassa siiderissä maistuu kuiva omena ja roseeviinimäinen raikkaus. Lempeän vaaleanpunainen juoma on oiva valinta kevään juhliin niin alkumaljana kuin ruuankin kanssa.

- Terveys- ja hyvinvointitrendi näkyy myös siiderien kulutuksessa. Alkoholittomat tuotteet kiinnostavat, mutta vaihtoehtojen valikoima on pitkään ollut suppea. Happy Joe Red Love on monen suosikki, joten alkoholittoman version kehittäminen mehukkaasta juomasta oli luonnollinen päätös, selventää tuotepäällikkö Janiina Gustavsson.

Happy Joe Red Love 0,0% on saatavilla 0,275 litran lasipullossa.

Happy Joe Apple Blossom 4,5 %

Happy Joen toinen roseesiideri puhkeaa tänä keväänä kukkaan, kun kauniiseen pulloon hyppää omenan kanssa häivähdys omenankukkaa. Apple Blossom on kuiva, tumman roseen värinen omenasiideri, jossa täyteläinen omenainen maku saa raikasta vastapainoa keveistä omenankukista. Siiderin mausta ja tuoksusta voi erottaa sekä aidon omenan että pirskahtelevan omenankukan.

- Sesongit kiinnostavat kuluttajia tällä hetkellä enemmän kuin koskaan, ja Happy Joen kukkaisessa uutuudessa onkin tartuttu kiinni omenan vuoden ensimmäiseen sesonkiin – omenapuiden kukkimisaikaan, tuotepäällikkö Janiina Gustavsson kertoo.

Happy Joe Apple Blossom 4,5% on saatavilla 0,275 litran lasipullossa.