Hartwall
14:10 - 29.03.2020 / viihde / Findance
Hartwall-uutuus Jaffa Juicy sisältää hedelmämehua - makuina mango ja vadelma-sitrus

Jaffa Juicy on uudenlainen virvoitusjuoma, joka sisältää roimasti hedelmämehua. Mehevä uutuus on täynnä makua, mutta sisältää noin 30 % vähemmän sokeria kuin virvoitusjuomat yleensä.

- Jaffa Juicy on hedelmäinen herkkujuoma, jossa yhdistyy monta hyvää asiaa: luonnolliset raaka-aineet, maltillinen määrä sokeria ja mahtava maku, hehkuttaa tuotepäällikkö Misme Halonen Hartwallilta.

Uutuuden kuvaillaan olevan nappivalinta etenkin heille, jotka haluavat vähentää sokerin määrää ruokavaliossaan ja vältellä makeutusaineita, mutta herkutella hyvällä omallatunnolla. Hartwallin tutkimuksen mukaan jopa 63 prosenttia suomalaisista välttelee sokerin käyttöä tai yrittää vähentää sitä.

- Kehitimme Jaffa Juicyn terveellisemmäksi vaihtoehdoksi herkutteluhetkiin. Se tulee nyt saataville kahdessa raikkaassa maussa: vadelma-sitruksen ja mangon makuisena, Halonen kertoo.

Jaffa Juicy -juomat sisältävät vain luontaisia aromeja ja väriaineita. Niissä ei ole säilöntäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita.

Jaffa Juicy tulee myyntiin 0,33 litran tölkissä. Jaffa Juicy Mangossa on 27 kaloria desilitrassa ja Jaffa Juicy Vadelma-Sitruksessa 29 kaloria desilitrassa.