Alamy / AOP
09:10 - 27.03.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuudet 27.3.

Netflix tarjoaa tänään seuraavat alkuperäisuutuudet:

Ladies Up (stand up)

Intiassa vaikuttavat nousevat koomikot Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi ja Niveditha Prakasam esittävät kursailematonta huumoriaan stand-up-sarjassa.

Lohikäärmeet: Pelastuspartio: Kultaisen lohikäärmeen jäljillä (animaatioelokuva)

Pelastuspartio kokee kaikkien aikojen aarrejahdin yrittäessään löytää kallisarvoisen kultaisen lohikäärmeen munan ja suojellessaan sitä merirosvoilta.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Maska (intialainen elokuva)

Nuori näyttelijänalku haaveilee tähteydestä ja suunnittelee kääntävänsä selkänsä suositulle kahvilalle, jota hänen sukunsa on pitänyt sukupolvien ajan.

Mestarimekaanikot: Ruosteesta rikkauksiin (tosi-tv - uusi tuotantokausi

Gotham Garagen värikäs jengi rukkaa monenkirjavan joukon autoja uuteen uskoon ja etenee vaihtoautokaupoilla kohti unelmakaaraa, josta saa kunnon potin.

Ozark (rikossarja - kolmas tuotantokausi)

Sijoitusneuvoja muuttaa perheineen Chicagosta Missourin Ozarkvuorille, missä heidän on pestävä 500 miljoonaa dollaria viidessä vuodessa saadakseen huumepomon leppymään.

Paholaisen merkki (meksikolainen kauhuelokuva)

Siskokset avaavat ikivanhan kirjan ja herättävät pahan voimat. Heidät voi pelastaa vain riivattu pappi, joka taistelee omia demoneitaan vastaan.

Pyjamasankarit (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Kolme kuusivuotiasta elää päivisin normaalia lapsen elämää, mutta öisin heistä tulee pyjamasankareita, jotka taistelevat rikollisia vastaan.

Tarinoita järveltä: Vili ja järvenvartijat (unkarilainen animaatioelokuva)

Talven lähestyessä kaikkia uhkaa yhteinen vaara, jolloin Vili tarttuu tilaisuuteen päästäkseen järvenvartijaksi.

Tuire: Watsivunapäivä (animaatioelokuva)

Kevät on saapunut Sateenkaarikaupunkiin, ja pian onkin jo watsivunapäivä! Mutta Bartleby uskoo, että liikkeellä on kaamea vunavaras.

Uncorked (indie-draamaelokuva)

Tunteiden ristiaallokko on kovaa, kun nuorukainen unelmoi sommelierin urasta samalla kun isä toivoo pojasta jatkajaa perheen grillibisnekselle.