CBS All Access
20:10 - 26.03.2020 / tv-sarjat / Findance
FOX ja Ruutu ensi viikolla: Täydellisten naisten luojan uusi sarja Why Women Kill alkaa

Why Women Kill alkaa FOX-kanavalla tuplajaksolla maanantaina 30. maaliskuuta klo 20.00. Sarja on katsottavissa jälkikäteen Ruutu-suoratoistopalvelusta maksutta.

Muun muassa Täydelliset naiset ja Devious Maids -sarjojen tekijänä tunnetuksi tulleen Marc Cherryn uusi sarja on kolmeen eri aikakauteen sijoittuva draamakomedia naisista ja uskottomista aviomiehistä. Sarja käsittelee ajan saatossa muuttuneita sukupuolirooleja sekä sitä, kuinka tiettyihin asioihin ajan hammas ei pure – kuten petetyn naisen vihaan.

60-luvulla kotirouva Beth Ann (Ginnifer Goodwin), 80-luvulla seurapiirikaunotar Simone (Lucy Liu) ja nykyajassa lakinainen Taylor (Kirby Howell-Baptiste, Killing Eve) ratkovat kukin omalla tavallaan liittonsa ongelmia. Aviomiesten rooleissa nähdään Sam Jaeger, Jack Davenport ja Reid Scott.

Why Women Kill jatkaa Täydellisten naisten perintöä ja tuo katsojan iloksi mitä herkullisimpia henkilöhahmoja sekä tarinoita rakkaudesta ja petturuudesta. Kihelmöivästä jännityksestä ja yllättävistä juonenkäänteistä ei tule pulaa – huumoria unohtamatta, FOXin markkinointipäällikkö Nina Wallden paljastaa.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Sarjaa tähdittävät myös mm. Alexandra Daddario, Hayley Hasselhoff, Sadie Calvano ja Leo Howard (kuvat nimiä klikkaamalla).

Katso Why Women Kill -traileri alla: