Nelonen
23:10 - 25.03.2020 / tv-sarjat / Findance
Madventures tulee taas - Riku Rantala ja Tunna Milonoff tekevät paluun Nelosella ja Ruudussa
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Madventures-sarjan neljäs tuotantokausi on vihdoin tulossa.

Madventures Suomi -sarjassa Riku Rantala ja Tunna Milonoff toteuttavat suurta kansallista tehtävää: he haluavat selvittää Suomen ja sen heimojen salaisuudet.

Miksi Pohjolan perukoilla asuu maailman onnellisin kansa?

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Mysteeri vie Rikun ja Tunnan ulkosaariston hylkeenpyynnistä Lemmenjoen kullanhuuhdontaan ja turkulaisesta suolihuuhtelusta itähelsinkiläiselle twerkkausstudiolle. Maailmanmatkaajat kohtaavat synnyinmaassaan niin konnia, sankareita, tietäjiä, biohakkereita, samaaneja kuin suomalaista hulluuttakin – härmän ällöttävimpiä perinneruokia unohtamatta.

Mutta miksi niasiiniyliannostus saa Tunnan takapuolen punoittamaan? Entä pystyykö kaksikkomme syömään heille tarjotut ilmakuivatut karhunkäpälät?

- Reissumme Suomessa on todella tehnyt selväksi sen, että meitä on täälläkin todella moneen junaan. Ja hyvä niin, sillä luova hulluus on yksi menestystekijöistämme, Riku Rantala sanoo.

Kauden aikana retkikunta pysähtyy mm. Inarissa, Valtimossa, Forssassa, Helsingissä, Espoossa, Turussa, Porvoossa, Tampereella, Kalajoella, Mänttä-Vilppulassa, Joensuussa ja monessa paikassa näiden välillä.

Madventures Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa tiiistaina 31. maaliskuuta klo 21.