Alamy / AOP
09:10 - 23.03.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 13 / 2020 - mm. Ozark ja Black Lightning jatkuvat

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla seuraavat uutuudet:

24.3.

Overlord (USA 2018, kauhu / toiminta)

Maihinnousun aattona amerikkalaissotilaat lähetetään suorittamaan tehtävää vihollislinjojen taakse, mutta he törmäävätkin painajaismaisiin yliluonnollisiin salaisuuksiin.

Tom Segura: Ball Hog (stand up)

Tom Segura naurattaa vaivaannuttavan avoimilla tarinoilla äideistä, isistä ja unelmien seuraamisesta – ja erinäisistä asioista, joita olisi mieluummin ajattelematta.¨

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

25.3.

Curtiz (unkarilainen draamaelokuva)

Intohimoinen ja ylimielinen ohjaaja Michael Curtiz yrittää selvitä studion kieroilusta ja perheongelmista Casablancan haastavan tuotannon aikana vuonna 1942.

Koti (espanjalainen rikostrilleri)

Työtön mainospomo alkaa vakoilla entisen kotinsa uusia asukkaita, ja hänen motiivinsa perhettä kohtaan muuttuvat karmeiksi.

Rämpyläleiri: Vammaisten vallankumous (dokumenttielokuva)

Mullistava kesäleiri saa joukon vammaisia nuoria perustamaan liikkeen, joka raivaa uutta tietä kohti tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa.

Suo (puolalainen rikos-draamasarja - 1. tuotantokausi)

80-luvun alkupuolella Puolassa prostituoitu ja nuoriso-ohjaaja löydetään kuolleina, mutta poliisin toimet saavat kaksi reportteria epäileväisiksi.

YooHoo pelastustehtävissä (animaatiosarja - 3. tuotantokausi)

Nokkela YooHoo ja hänen reippaat ystävänsä kokevat maagisia seikkailuja, kun he kiertävät maailmaa auttamassa pulassa olevia eläimiä.

26.3.

7SEEDS (animesarja - 2. tuotantokausi)

Ujo Natsu herää osana ryhmää, jonka tehtävänä on varmistaa ihmiskunnan eloonjääminen. Yhdessä ryhmäläisten on selviydyttävä muuttuneella maapallolla.

Black Lightning (supersankarisankarisarja - 3. tuotantokausi)

Koulun rehtorina toimiva eläköitynyt supersankari Jefferson Pierce palaa näyttämölle legendaarisena Mustana Salamana, kun rikollisjengi uhkaa hänen perhettään.

Rules Don't Apply (USA 2016, romattinen komedia)

Naiivi tyttö haikailee tähteyttä 1950-luvun Hollywoodissa ja ihastuu hurmaavaan autonkuljettajaan, mutta outo pomo, Howard Hughes, panee kapuloita romanssin rattaisiin.

Trixie Mattel: Moving Parts (dokumentti)

Dokumentissa seurataan drag queen Trixie Mattelin nousua kuuluisuuteen sekä siitä seuraavaa musiikkiuraa ja tasapainoilua menestyksen tuomien ilojen ja surujen välillä.

Unorthodox (saksalainen minisarja)

Hasidijuutalainen nainen pakenee järjestettyä avioliittoa Brooklynista Berliiniin. Ryhmä muusikoita ottaa hänet huostaansa, mutta lopulta menneisyys saa hänet kiinni.

27.3.

Ladies Up (stand up)

Intiassa vaikuttavat nousevat koomikot Prashasti Singh, Kaneez Surka, Supriya Joshi ja Niveditha Prakasam esittävät kursailematonta huumoriaan stand-up-sarjassa.

Lohikäärmeet: Pelastuspartio: Kultaisen lohikäärmeen jäljillä (animaatioelokuva)

Pelastuspartio kokee kaikkien aikojen aarrejahdin yrittäessään löytää kallisarvoisen kultaisen lohikäärmeen munan ja suojellessaan sitä merirosvoilta.

Maska (intialainen elokuva)

Nuori näyttelijänalku haaveilee tähteydestä ja suunnittelee kääntävänsä selkänsä suositulle kahvilalle, jota hänen sukunsa on pitänyt sukupolvien ajan.

Mestarimekaanikot: Ruosteesta rikkauksiin (tosi-tv - uusi tuotantokausi

Gotham Garagen värikäs jengi rukkaa monenkirjavan joukon autoja uuteen uskoon ja etenee vaihtoautokaupoilla kohti unelmakaaraa, josta saa kunnon potin.

Ozark (rikossarja - kolmas tuotantokausi)

Sijoitusneuvoja muuttaa perheineen Chicagosta Missourin Ozarkvuorille, missä heidän on pestävä 500 miljoonaa dollaria viidessä vuodessa saadakseen huumepomon leppymään.

Paholaisen merkki (meksikolainen kauhuelokuva)

Siskokset avaavat ikivanhan kirjan ja herättävät pahan voimat. Heidät voi pelastaa vain riivattu pappi, joka taistelee omia demoneitaan vastaan.

Pyjamasankarit (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Kolme kuusivuotiasta elää päivisin normaalia lapsen elämää, mutta öisin heistä tulee pyjamasankareita, jotka taistelevat rikollisia vastaan.

Tarinoita järveltä: Vili ja järvenvartijat (unkarilainen animaatioelokuva)

Talven lähestyessä kaikkia uhkaa yhteinen vaara, jolloin Vili tarttuu tilaisuuteen päästäkseen järvenvartijaksi.

Tuire: Watsivunapäivä (animaatioelokuva)

Kevät on saapunut Sateenkaarikaupunkiin, ja pian onkin jo watsivunapäivä! Mutta Bartleby uskoo, että liikkeellä on kaamea vunavaras.

Uncorked (indie-draamaelokuva)

Tunteiden ristiaallokko on kovaa, kun nuorukainen unelmoi sommelierin urasta samalla kun isä toivoo pojasta jatkajaa perheen grillibisnekselle.

28.3.

Itaewon Class (korealainen draamasarja - 1. tuotantokausi)

Ex-vanki ja hänen ystävänsä uhmaavat mahtavaa vastustajaa värikkäällä soulilaisella asuinalueella toteuttaakseen kunnianhimoisen haaveensa katubaarista.

29.3.

Godzilla II: King of the Monsters (toimintaseikkailu)

Kun kierot tiedemiehet mullistavat ihmiskunnan tasapainon herättämällä eloon hirviöitä, on Godzillan noustava taistelemaan kaaosta kylväviä titaaneja vastaan.

Patriot Act with Hasan Minhaj (keskusteluohjelma)

Hasan Minhaj tarjoilee ainutlaatuisessa komediaohjelmassaan joka sunnuntai nasevia näkemyksiään maailman uutisista, politiikasta ja kulttuurista.

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!