Viaplay
23:10 - 20.03.2020 / tv-sarjat / Findance
Viaplay-alkuperäissarja Vettä sakeampaa jatkuu - mukana useita suomalaisnäyttelijöitä: Ville Virtanen, Jessica Grabowsky...

Vettä sakeampaa jatkuu nyt Viaplay-suoratoistopalvelussa uuden tuotantokauden voimin.

Uudella kaudella on mukana sekä Ruotsin ja Suomen eturivin näyttelijöitä että nousevia lahjakkuuksia. Luvassa on aiempaa synkempi ja jännittävämpi kausi, kun sisarukset kokoontuvat jälleen Ahvenanmaalle ja yrittävät saada perheen hotellin myyntikuntoon erimielisyyksistään huolimatta.

Vettä sakeampaa on tarina kolmesta sisaruksesta, jotka tapaavat vuosien jälkeen perheen omistamassa majatalossa Ahvenanmaalla. Sisarukset ovat ajautuneet erilleen sen jälkeen, kun isoveli Lasse ja isosisko Jonna ovat lähteneet maailmalle. Nuorin veli Oskar ja tämän vaimo Liv pyörittävät täysihoitolaa äitinsä apuna. Perheen äiti kutsuu lapsensa syntymäpäivilleen, mutta juhlien lisäksi hänellä on toinenkin syy jälleennäkemiselle.

Kolmannen kauden alussa siskokset kokoontuvat jälleen Ahvenanmaalle. On kulunut kolme vuotta siitä, kun perheen täysihoitola tuhoutui tulipalossa. Sisarukset pyrkivät saamaan valmiiksi uuden hotellin palaneen tilalle. Sisarukset yrittävät yhdessä saada hotellin myyntikuntoon ja asiat järjestykseen. Pian ristiriitoja alkaa syntyä ja kaikkia kalvava kysymys nousee esiin - kuka ottaa velan nimiinsä tällä kertaa?

Kolmannella kaudella nähdään vahva suomalaisedustus, kun aiemmilta kausilta tuttujen Jessica Grabowskyn (8-pallo, Sorjonen) ja Tobias Zilliacuksen (Nousukausi, Gåsmamman, Hypnotisoija) lisäksi sarjassa nähdään Saga Sarkola ja pitkänlinjan näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja Ville Virtanen (Sorjonen, Kylmäverisesti sinun, Ikitie).

Ville Virtanen näyttelee uudella kaudella poliisia, jonka pään valta on sekoittanut.

- Uusi kausi tuo mukanaan upeita maisemia sekä koskettavaa draamaa ja jännitystä, Virtanen lupailee.

Kolmannen kauden kaksi ensimmäistä jaksoa ovat katsottavissa nyt Viaplayssa. Tämän jälkeen palveluun saadaan yksi uusi jakso viikossa. Sarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta löytyvät jo kokonaisuudessaan palvelusta.

Katso kolmoskauden traileri alla: