Alamy / AOP
09:10 - 20.03.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuudet 20.3. - useita uusia alkuperäissarjoja starttaa

Netflix tarjoaa tänään seuraavat alkuperäisuutuudet:

Buddi (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Buddit kikattelevat, pomppelehtivat, pyörähtelevät ja liukuvat taianomaisessa maailmassaan, missä he oppivat uusia asioita ja nauttivat ystävyyden tuomasta iloista.

Dare Me (rikos-draamasarja - 1. tuotantokausi)

Suhteet heittävät volttia ja vanhat asetelmat murenevat, kun kalsea uusi valmentaja kaappaa lukion cheer-ryhmän valta-aseman Bethiltä ja tämän bestikseltä Addyltä.

Dinotyttö Gauko (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Koulutyttö Naoko muuttuu suuttuessaan dinosaurukseksi! Ystävien, avaruusolioiden ja monien muiden juttujen ansiosta hänen elämänsä on varsin vauhdikasta.

Fangio: Kilparatojen kuningas (dokumentti)

Formula 1 -kuningas Juan Manuel Fangio voitti viisi maailmanmestaruutta 1950-luvun alussa, jolloin suojavarusteita ja turvatoimia ei ollut vielä käytössä.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Greenhouse Academy (lastensarja - 4. tuotantokausi)

Äitinsä hiljattain menettäneet teinisisarukset Hayley ja Alex pääsevät arvostettuun sisäoppilaitokseen, josta ei kilpailuhenkeä, suhdesotkuja ja salaisuuksia puutu.

Kirje kuninkaalle (fantasiasarja - 1. tuotantokausi)

Nuori ritarikokelas aloittaa suuren seikkailun valtakuntansa pelastamiseksi ja saa vastaansa muinaisia ennustuksia, taikavoimia ja ailahtelevia kumppaneita.

Mitä seuraavaksi, Antero? (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Huoleton kananpoika Antero ei aina muista tehdä kotitöitään, mutta hauskanpitoa hän ei unohda koskaan, sillä elämähän on suurta seikkailua!

Self Made: Madam C. J. Walkerin elämä (amerikkalainen minisarja)

Afroamerikkalainen pyykkäri nousee köyhyydestä kauneudenhoitobisneksellään, ja hänestä tulee ensimmäinen oman tiensä raivannut naismiljonääri. Perustuu tositarinaan.

She (intialainen rikos-draamasarja - 1. tuotantokausi)

Huumeringin käräyttämiseksi annettu peitetehtävä saa ujon mumbailaispoliisin löytämään seksuaalisen voimansa ja voimaantumisen lähteen.

Taso (espanjalainen trillerielokuva)

Yläkerrosten vangit syövät paremmin kuin vankilan alempien kerrosten väki, joka saa vain vähäiset tähteet. Yksi heistä yrittää tehdä tilanteesta tasapuolisemman kaikille.

The English Game (brittiläinen draamasarja - 1. tuotantokausi)

1800-luvun Englannissa eri yhteiskuntaluokkien jalkapalloilijat luovivat ammatillisen ja henkilökohtaisen myllerryksen keskellä muuttaakseen pelin henkeä ja kotimaataan.

Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes (dokumenttisarja)

Eläintarhan omistaja sekoilee omalaatuisia tyyppejä vilisevässä tarinassa, joka kertoo todellisesta palkkamurhasta kissapetojen kasvattajien alamaailmassa.

Ultrafanit (italialainen urheiludraamaelokuva)

Ikääntyvän jalkapallofanin on tehtävä tiliä menneisyytensä kanssa samalla kun hän yrittää muuttaa omia ja nuoren seuraajansa tulevaisuudennäkymiä.

Vampyyrit (ranskalainen fantasiasarja - 1. tuotantokausi)

Vampyyrien salainen yhteisö jahtaa Pariisissa teinityttöä, joka on puoliksi vampyyri ja vaikeuksissa orastavien voimiensa sekä perheensä ongelmien kanssa.