Sinebrychoff
19:10 - 18.03.2020 / viihde / Findance
Alkoholiton olut saa uuden maun: Crisp IPA pian kaupoissa

Alkoholiton olut Crisp saa keväällä neljännen oluttyylinsä, kun lagerin, tumman lagerin ja vehnäoluen rinnalle lanseerataan India Pale Ale eli IPA.

Alkoholittoman oluen kysyntä on kasvanut viime vuosien aikana tuntuvasti, kymmeniä prosentteja vuosittain myös Suomessa. Alkoholiton olut on koko olutkategorian kasvavin osa. Crisp vastaa kysyntään ja Crispin neljäs makuvariantti onkin lagerin jälkeen suosituin oluttyyli, IPA.

Voimakkaampi humalointi ja juuri sopiva katkeruus ovat IPA-oluelle tyypillisiä ominaisuuksia, joista Crispin ystävät pääsevät nyt nauttimaan. Crisp IPA:n 0,5 %:n alkoholipitoisuus – kuten myös Crisp Vehnässä – määritellään alkoholittomaksi olueksi. Pieni määrä alkoholia tuo olueen makua.

- Alkoholittomien oluiden kategoria kasvaa ja kehittyy. IPA on markkinoiden toiseksi suosituin oluttyyppi, joten alkoholiton IPA vahvistaa entisestään Crispin positiota kategorian kokonaisvaltaisimpana brändinä, kertoo Crisp-oluiden tuotepäällikkö Niklas Rinne.

Crisp IPA on parhaimmillaan tuhdimpien liha- ja pataruokien, mausteisten makkaroiden tai juustojen parina. Crisp IPA maistuu luonnollisesti myös ihan sellaisenaan, herkullisena taukona arjesta.

Crisp IPA:n jakelu alkaa 23.3. kautta maan ja se on pakattu 0,33 litran tölkkiin.

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja panimojuomissaan. Sinebrychoffin alkoholittomien oluiden valikoimassa ovat tällä hetkellä: Crisp Vaalea Lager, Crisp Tumma Lager, Crisp Vehnä, Crisp IPA, Brooklyn Special Effects 0,4 % ja K1664 Blanc 0,5 %.

artikkelin avainsanat:
alkoholi Crisp Crisp IPA olut Sinebrychoff