MTV Oy
19:10 - 17.03.2020 / tv-sarjat / Findance
Masked Singer Suomi on jättihitti - seuraavassa jaksossa nähdään Peacock, Söpö, Kisu, Pupu, Alien ja Leijona

MTV3-kanavalla lauantai-iltana aloittanut Masked Singer Suomi sai kaikkien kanavien viihdeohjelmien parhaan startin viiteen vuoteen.

Starttijakson keskikatsojamäärä oli koko väestössä 930 000 ja se tavoitti yli 1,3 miljoonaa suomalaista.

Erityisen paljon ohjelmaa seurasivat lapsiperheet. 15-64-vuotiaissa ohjelma nousi alkuvuoden katsotuimmaksi ohjelmaksi.

- Masked Singer Suomen vastaanotto oli loistava. Masked Singer on ollut maailmalla jättimenestys ja ohjelman kotimainen versio täytti kaikki odotuksemme. Ohjelma keräsi television ääreen niin lapset kuin vanhemmat, ja mikä hienointa, ihmiset eivät pelkästään katsoneet ohjelmaa vaan osallistuivat hahmojen oikean henkilöllisyyden arvuutteluun. Sosiaalisessa mediassa katsojat jakoivat tuhansia arvauksia siitä, keitä maskin takana on, ohjelman vastaava tuottaja Mirko Baas MTV:ltä kertoo.

- Masked Singer Suomi kuvastaa myös hyvin MTV:n ohjelmistoa: se on raikas, rohkea ja laadukas koko perheen viihdeohjelma, joka vahvistaa entisestään MTV:n hyvin alkanutta vuotta, jatkaa MTV:n kanavajohtaja Iina Eloranta.

Kevään riemastuttavin aivopähkinä jatkuu tulevana lauantaina, kun Masked Singer Suomessa arvuutellaan, kuka on maskin takana. Starttijaksossa kuusi ensimmäistä hahmoa astelivat estradille ja lauantain 21.3. jaksossa uudet hahmot Peacock, Söpö, Kisu, Pupu, Alien ja Leijona tulkitsevat klassikkokappaleita Oi Beibistä Con Te Partiroon.

artikkelin avainsanat:
Masked Singer Masked Singer Suomi MTV3