Sinebrychoff
20:10 - 17.03.2020 / viihde / Findance
Garage palaa kauppoihin! Garage Vodka Lemonade on täysin uudistunut juomasekoitus

Sinebrychoffin suosittu alkoholijuomasekoitus Garage palaa kauppoihin ja ravintoloihin vodkapohjaisena alkoholijuomana. Garage on täysin uudistettu, makua, reseptiä ja pakkausta myöten.

Garage Vodka Lemonade on nimensä mukaisesti sitruunanmakuinen vodkapohjainen alkoholijuoma. Garagessa ei siis enää ole käymisteitse valmistettua alkoholia. Garage Vodka Lemonade on silti tunnistettava ja suunnattu aikaisempien Garage-juomien ystäville, seurustelujuomaksi tai terassille.

Juomassa on alkoholia vain 4,1 % ja se on makeutettu sokerilla. Siinä on mukana sitruunamehua, mikä tuo mukaan Garagelle ominaista kirpeyttä.

- Tutun brändin uudistaminen on aina riski, mutta halusimme kehittää Garagea vastaamaan tämän päivän kuluttajan makumieltymyksiä. Juomasekoituksissa maku, raikkaus ja sopiva happamuus ovat kuluttajille ykkösjuttuja. Uusi Garage yhdistää lonkerokategorian cocktailkategoriaan – Garagea voisi kuvata parhaiten termi ’alkoholilemonade’, juomatyyppi, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa, kertoo Garagen tuotepäällikkö Juha Saloranta.

Sinebrychoff kehitti Garage-juomabrändin 2012 ja se on siitä asti ollut suosittu juoma niin lonkeroiden kuin juomasekoitustenkin kuluttajien keskuudessa.

Garage Vodka Lemonaden jakelu alkaa 23.3. kautta maan. Pakkauksena on 0,5 litran tölkki. Uusi kirkkaankeltainen pakkaus korostaa Garagen sitruunaisuutta ja raikkautta sekä helpottaa erottumista kaupan hyllyssä.

Garage Vodka Lemonade on kehitetty ja valmistettu Sinebrychoffilla Keravalla. Juoma soveltuu vegaaneille.