Alamy / AOP
08:10 - 16.03.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 12 / 2020 - useita uusia sarjoja mm. Vampyyrit, Dare Me ja Kirje kuninkaalle

Netflix julkaisee tällä viikolla seuraavat uutuudet:

16.3.

Boss Baby: Bisnesjengi tulee taas! (animaatiosarja - 3. tuotantokausi)

Hittielokuvan tarinaa jatkavassa animaatiosarjassa Pikku-Pomo ottaa veljensä Timin mukaan firmaan oppimaan liike-elämässä tarvittavia taitoja.

17.3.
Bert Kreischer: Hey Big Boy (stand up)

Koomikko ja bilettäjä Bert Kreischer vitsailee mm. vanhemmuudesta ja perhe-elämästä, aseiden ja lemmikkien omistamisesta sekä isänsä kannabiskokeiluista.

18.3.

Kalifaatti (ruotsalainen draamasarja - 1. tuotantokausi)

ISISin uhkaava isku Ruotsissa kietoo yhteen useita naisia, muun muassa pulassa olevan äidin, eloisan opiskelijan ja kunnianhimoisen poliisin.

19.3.

Altered Carbon: Resleeved (anime-elokuva)

Latimarin planeetalla Takeshi Kovacs tutkii Mizumoto-syndikaatin pomon murhaa yhdessä totisten CTAC-joukkojen kanssa. Samalla hänen on suojeltava erästä tatuoijaa.

Feel Good (amerikkalainen draamakomediasarja - 1. tuotantokausi)

Stand-up-koomikko Mae Martinilla on samalla kertaa vastassaan raitistumisen haasteet ja uusi, intohimoinen suhde tyttöystävään – joka oli aikaisemmin hetero.

20.3.

Buddi (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Buddit kikattelevat, pomppelehtivat, pyörähtelevät ja liukuvat taianomaisessa maailmassaan, missä he oppivat uusia asioita ja nauttivat ystävyyden tuomasta iloista.

Dare Me (rikos-draamasarja - 1. tuotantokausi)

Suhteet heittävät volttia ja vanhat asetelmat murenevat, kun kalsea uusi valmentaja kaappaa lukion cheer-ryhmän valta-aseman Bethiltä ja tämän bestikseltä Addyltä.

Dinotyttö Gauko (animaatiosarja - 1. tuotantokausi)

Koulutyttö Naoko muuttuu suuttuessaan dinosaurukseksi! Ystävien, avaruusolioiden ja monien muiden juttujen ansiosta hänen elämänsä on varsin vauhdikasta.

Fangio: Kilparatojen kuningas (dokumentti)

Formula 1 -kuningas Juan Manuel Fangio voitti viisi maailmanmestaruutta 1950-luvun alussa, jolloin suojavarusteita ja turvatoimia ei ollut vielä käytössä.

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

Greenhouse Academy (lastensarja - 4. tuotantokausi)

Äitinsä hiljattain menettäneet teinisisarukset Hayley ja Alex pääsevät arvostettuun sisäoppilaitokseen, josta ei kilpailuhenkeä, suhdesotkuja ja salaisuuksia puutu.

Kirje kuninkaalle (fantasiasarja - 1. tuotantokausi)

Nuori ritarikokelas aloittaa suuren seikkailun valtakuntansa pelastamiseksi ja saa vastaansa muinaisia ennustuksia, taikavoimia ja ailahtelevia kumppaneita.

Mitä seuraavaksi, Antero? (animaatiosarja - 2. tuotantokausi)

Huoleton kananpoika Antero ei aina muista tehdä kotitöitään, mutta hauskanpitoa hän ei unohda koskaan, sillä elämähän on suurta seikkailua!

Self Made: Madam C. J. Walkerin elämä (amerikkalainen minisarja)

Afroamerikkalainen pyykkäri nousee köyhyydestä kauneudenhoitobisneksellään, ja hänestä tulee ensimmäinen oman tiensä raivannut naismiljonääri. Perustuu tositarinaan.

She (intialainen rikos-draamasarja - 1. tuotantokausi)

Huumeringin käräyttämiseksi annettu peitetehtävä saa ujon mumbailaispoliisin löytämään seksuaalisen voimansa ja voimaantumisen lähteen.

Taso (espanjalainen trillerielokuva)

Yläkerrosten vangit syövät paremmin kuin vankilan alempien kerrosten väki, joka saa vain vähäiset tähteet. Yksi heistä yrittää tehdä tilanteesta tasapuolisemman kaikille.

The English Game (brittiläinen draamasarja - 1. tuotantokausi)

1800-luvun Englannissa eri yhteiskuntaluokkien jalkapalloilijat luovivat ammatillisen ja henkilökohtaisen myllerryksen keskellä muuttaakseen pelin henkeä ja kotimaataan.

Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes (dokumenttisarja)

Eläintarhan omistaja sekoilee omalaatuisia tyyppejä vilisevässä tarinassa, joka kertoo todellisesta palkkamurhasta kissapetojen kasvattajien alamaailmassa.

Ultrafanit (italialainen urheiludraamaelokuva)

Ikääntyvän jalkapallofanin on tehtävä tiliä menneisyytensä kanssa samalla kun hän yrittää muuttaa omia ja nuoren seuraajansa tulevaisuudennäkymiä.

Vampyyrit (ranskalainen fantasiasarja - 1. tuotantokausi)

Vampyyrien salainen yhteisö jahtaa Pariisissa teinityttöä, joka on puoliksi vampyyri ja vaikeuksissa orastavien voimiensa sekä perheensä ongelmien kanssa.

21.3.

Gotham (supersankarisarja - 5. tuotantokausi)

Nuori poliisi James Gordon haluaa kostaa orpopoika Bruce Waynen vanhempien murhan ja käy päättäväisesti Gotham Cityn rikollisuutta ja korruptiota vastaan.

J-Style Trip (viihdeohjelma)

Megatähti Jay Chou ja hänen A-listan ystävänsä kiertävät maailmaa musiikkia ja taikatemppuja pursuavassa varietee-ohjelmassa.