Lionsgate
18:10 - 13.03.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay tänään: Seth Rogen ja Charlize Theron tähdittävät komediaa Long Shot - Mahdoton yhtälö

Viaplay on lisännyt elokuvavalikoimaansa kesäkuussa Suomenkin valkokankailla nähdyn romanttisen komedian Long Shot - Mahdoton yhtälö.

Charlotte Field (Charlize Theron) on Jonathan Levinen ohjaamassa elokuvassa yksi maailman vaikutusvaltaisimmista naisista. Älykäs, hienostunut ja menestynyt Charlotte on voimanpesä ja diplomaatti, jolla on lahjoja… no, oikeastaan lähes kaikkeen.

Fred Flarsky (Seth Rogen) on lahjakas journalisti, mutta myös itsetuhoisilla piirteillä siunattu oman tiensä kulkija. Näillä kahdella ei ole mitään yhteistä, lukuun ottamatta sitä, että Charlotte oli aikoinaan Fredin lastenvahti ja myös tämän ensi-ihastus. Kun Fred yllättäen tapaa Charlotten, hän hurmaa tämän itseään väheksyvällä huumorillaan ja nuoruusmuistoillaan. Kun Charlotte valmistautuu presidenttikampanjaansa, hän keksii palkata Fredin puheenkirjoittajaksi – mistä luotetut neuvonantajat ovat syystäkin kauhuissaan.

Fred lähtee mukaan Charlotten valiotiimiin ja tämän hohdokkaaseen elämäntyyliin täysin valmistautumattomana. Tästä huolimatta kipinät sinkoilevat epätavallisen työparin välillä ja heidän keskinäinen kemiansa johtaa romanssiin. Maailman ympäri kiertäessään he kuitenkin ajautuvat kummallisen ja vaarallisen tapahtumaketjun pyörteisiin.

Elokuvaa tähdittävät myös mm. Andy Serkis, Bob Odenkirk ja Alexander Skarsgård (kuvat nimiä klikkaamalla).

Katso uusi Long Shot -suomitraileri alla: