Atte Mäläskä / Nelonen
18:10 - 12.03.2020 / tv-sarjat / Findance
Sex Tape Suomi starttaa - Nelonen ja Ruutu aloittavat varmasti kohua herättävän sarjan 25.3.

Uskalias, intiimi, suorapuheinen ja herkkä uusi parisuhdeohjelma Sex Tape Suomi raottaa tavallisten suomalaispariskuntien makuuhuoneiden ovia ja pureutuu erityisesti seksielämän ongelmiin.

Keskiviikkona 25. maaliskuuta Nelosella ja Ruudussa alkavan ohjelman jokaisessa jaksossa nähdään kolme pariskuntaa, jotka ovat kuvanneet rohkeasti viikon ajan omaa makuuhuone-elämäänsä ja parisuhdearkeaan. Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin johdolla pariskunnat katsovat toistensa kuvatut materiaalit ja keskustelevat seksielämässä esiin nousseista haasteista ja ongelmista.

- Suomessa ei ole ikinä puhuttu näin avoimesti ja intiimisti seksuaalisuudesta tv-ohjelmassa. Panemisella on helppo rehvastella, mutta harvoin pääsee kurkistamaan parisuhteissa elävien seksielämään ja arkeen niin kuin Sex Tape Suomessa, Kihlström lupaa.

Ensimmäisessä jaksossa erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin sohvalle istahtavat 20 vuotta yhdessä olleet Riikka, 43, ja Sami, 42, Lappeenrannasta, sekä 3 vuotta yhdessä olleet Ritva, 35, ja Jani, 44, Turusta. Kolmantena parina starttijaksossa nähdään 2 vuotta yhdessä olleet Mira, 49, ja Antti, 27, Turusta.

Jo ensimmäisessä jaksossa nähdään sekä estotonta suihkuseksiä että suoraa puhetta seksistä ja mm. kehonkuvasta.

Miran ja Antin suhde törmää toisinaan parin ikäeroon. 27-vuotias Antti on 22 vuotta Miraa nuorempi, mutta seksi urheilullisella parilla sujuu. Parin kuvaamalla kotivideolla Mira suunnittelee antavansa Antille suuseksiä, mutta pysähtyy pohtimaan ruokavaliotaan. "Hiilarit on kyllä jo täynnä, ei passaisi lupsuttaa".