Pixabay
10:10 - 15.03.2020 / maailmalta / Johan Ekroth
Naisen Tinder-deitti olikin mennyt juuri kihloihin - päätti käräyttää hänet kihlatulle
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

31-vuotias Kimberly Anne kertoo kohdanneensa Tinder-deittipalvelussa erittäin mielenkiintoisen miehen, jonka kanssa hänellä synkkasi hyvin.

Facebook ehdotti miestä hänen ystäväkseen, jonka jälkeen Anne tutki miehen profiilia, josta löytyikin järkyttävää tietoa, kirjoittaa Metro [lähde].

Mies oli nimittäin mennyt juuri kuukautta aikaisemmin kihloihin. Anne päätti kysyä tätä mieheltä, joka kuitenkin väitti, että Anne oli erehtynyt henkilöstä.

Tämän jälkeen hän vertasi vielä Tinderissä olevaa kuvaa miehen Facebookin profiilikuvaan. Kuvissa oli muun muassa käsivarressa oleva tatuointi, joka oli Annen mukaan tismalleen samanlainen molemmissa kuvissa.

Järkyttynyt Anne halusi kuitenkin pitää naisten puolia ja päätti kertoa miehen tekemisistä miehen kihlatulle Facebookin kautta. Hän myös kertoi miehen kihlatulle olevansa pahoillaan.

Kihlattu puolestaan kiitti Annea ja kertoi, ettei tilanne ollut hänen syytä. Tämän jälkeen Anne ei ole kuullut kummastakaan.

Sen sijaan hän katsoi myöhemmin samana iltana miehen Facebook-profiilia, jossa hän oli vaihtanut profiilikuvaksi kuvan, jossa pariskunta halaa toisiaan.

Anne pelkää, että nainen on antanut miehelle hänen tekonsa anteeksi.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut nettideittailu Tinder