Sinebrychoff
20:10 - 12.03.2020 / viihde / Findance
Somersby-siidereihin kaksi uutta makua: valkoviiniä ja karhunvatukkaa

Somersby-juomat saavat kaksi uutta tulokasta: Somersby Sparkling White ja Somersby Blackberry.

Somersby Sparkling White on raikas, kevyt ja kupliva puolikuiva siideri. Maussa voi aistia hedelmäisen valkoviinin aromeja, vihreää omenaa ja eksoottisia hedelmiä.

Viineistä inspiraationsa saaneet siiderit toimivat seurustelujuomina kevään ja kesän tapahtumissa, juhlissa ja ruokajuomina salaattien ja jälkiruokien kanssa.

- Raikkaat valko- ja kuohuviinit ovat tällä hetkellä kovassa nosteessa ja näistä tuttuja aromeja sekä pirskahtelevuutta löytyy myös Somersbyn tämän kevään uutuusjuomasta. Näemme juomakategorioiden rajojen hämärtyvän ja hyvin perinteisinäkin tunnetut juomakategoriat hakevat toisistaan inspiraatiota, kertoo Somersbyn Suomen tuotepäällikkö Ida Gustafsson.

Somersby Blackberry on raikas ja hedelmäinen siideri, jonka mausta löytyy luonnollisen karhunvatukan makua sekä hieman kirpeyttä. Uusi resepti on maultaan marjaisampi ja vähemmän makea, väriltään intensiivisemmän karhunvatukan värinen.

Somersby Sparkling Whiten ja uuden Blackberryn jakelu alkaa 23.3. kautta maan. Pakkauksina ovat 0,33 litran kierrätyslasipullo ja tölkki.

Somersby-siiderin valikoimassa Suomessa ovat tällä hetkellä Somersby Apple Cider, Somersby Pear Cider, Somersby Blackberry, Somersby Sparkling Rosé, Somersby Sparkling Spritz, Somersby Rhubarb sekä Somersby Apple Cider Non Alco.

artikkelin avainsanat:
alkoholi siiderit Sinebrychoff Somersby