Sinebrychoff
12:10 - 12.03.2020 / viihde / Findance
Sprite luopuu ikonisesta vihreästä pullosta Suomessa - "aiempaa raikkaampi maku"

Legendaarinen virvoitusjuoma Sprite kehitettiin vuonna 1960 Yhdysvalloissa ja vain viisi vuotta myöhemmin se esiteltiin suomalaisille, ensimmäisenä maana USA:n ulkopuolella.

Tänä keväänä maailman kolmanneksi myydyimmän klassikkojuoman resepti päivittyy tähän päivään. Sitruuna- ja limettimehu (1 %) sekä luontaiset aromit antavat Spritelle aiempaa raikkaamman maun. Juoman makeuttamiseen ei ole käytetty kevytmakeuttajia vaan sokeria, jota on lisätty hieman vähemmän.

Samalla Sprite luopuu ikonisesta vihreästä pullosta ja muuttaa kirkkaisiin pulloihin. Sprite haluaa edistää pullojen kierrätystä ja kirkkaat pullot voidaan kierrättää uusien pullojen materiaaliksi, värillisiä pulloja ei. Spriten vastuullinen teko pitää kerran valmistetun muovin kierrossa, vähentää tarvetta valmistaa uutta muovia pulloja varten ja pienentää pulloihin käytettävän muovin hiilidioksidipäästöjä.

Sprite on myynnissä 0,5 ja 1,5 litran KMP-pulloissa, joiden materiaalista 25 - 50% on vastuullisesti kierrätysmuovia, sekä 0,25 litran kierrätyslasipullossa.

artikkelin avainsanat:
limsat Sinebrychoff Sprite virvoitusjuomat