Sinebrychoff
16:10 - 11.03.2020 / viihde / Findance
Uudet kevyemmät Crowmoor Vodka Spritz -juomat saapuvat

Sinebrychoffin Crowmoor-juomabrändi tuo maailmalla suosion saavuttaneen hard seltzer -juomatrendin Suomeen. Vadelman ja limen makuiset juomauutuudet ovat kevyitä ja vähäkalorisia alkoholijuomasekoituksia.

Vodka spritz, kuten hard seltzer, on alkoholijuoma, jossa on niukimmillaan vain hiilihapotettua vettä, vodkaa ja hedelmän tai marjan mehua. Se on alkoholipitoisuudeltaan matala ja kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni. Energiaa Crowmoor Vodka Spritzeissä on 99 kilokaloria per tölkki (0,33 litraa).

Crowmoor Vodka Spritz Bright Berry ja Crowmoor Vodka Spritz Sunlit Lime sopivat nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa. Vodka Spritzeista voi tehdä raikkaita, kevyitä ja näyttäviäkin juomia lisäämällä vaikka vadelmia tai metsämarjoja.

- Vodka Spritzeissä on vahvaa kesähittiainesta, joka kantaa pitkälle syksyyn. Maailmalla kyseessä on isosta trendistä, joka sopii Suomessakin voimakkaaseen kevyempien, miedompien juomasekoitusten suosioon. Tiedämme, että tässä juomatyypissä hyvä maku ja luonnollisuus ovat avainasemassa ja ne vetoavat myös suomalaisiin kuluttajiin, kertoo Sinebrychoffin siiderien ja juomasekoituksien markkinointijohtaja Juhani Jalkanen.

Crowmoor Vodka Spritz -juomat ovat osa Crowmoor-juomaperhettä ja löytyvät juomasekoitushyllystä. Siiderihyllystä yhä löytyvien Crowmoor-siiderien uusimmat siiderit, Jealous Jackdaw ja Rogue Raven, on hiljattain palkittu kahdessa kansainvälisessä makukilpailussa (International Cider Challenge 2019 ja International Cider Awards 2019).

Crowmoor Vodka Spritz -juomat on myynnissä 0,33 litran tölkeissä. Juomien jakelu alkaa 23.3. kautta maan. Juomat soveltuvat vegaaneille. Juomat on kehitetty ja valmistettu Sinebrychoffilla Keravalla.

artikkelin avainsanat:
alkoholi Crowmoor Sinebrychoff tuotteet