Sinebrychoff
12:10 - 10.03.2020 / viihde / Findance
Battery Energy Drink lanseeraa 3 uutuusmakua - R-kioski myy yksinoikeudella ananas-Batterya

Battery Energy Drink julkaisee keväällä 2020 kolme uutuutta: kaksi energiajuoman ja täysmehun yhdistelmää sekä erikoismaun vain R-kioskin valikoimaan. Battery Energy Drink -valikoima on tällä hetkellä laajempi kuin koskaan, myyntipisteistä löytyy peräti 12 erilaista makua.

Battery Juiced Exotic ja Citrus ovat energiajuoman ja täysmehun yhdistelmä kaikille tilapäistä piristystä haluaville Batteryn ystäville, mutta myös luonnollisia mehumakuja haluaville. Battery Juiced -juomat sisältävät 25 % täysmehua, ja ne on hiilihapotettu kevyesti. Mukana on kofeiinia ja B-vitamiineja. Juomat on makeutettu sokerilla ja niiden energiasisältö on 46 kcal/100 ml.

Battery Juiced Exotic maistuu appelsiini-, mango- ja passionhedelmiltä, Battery Juiced Citrus verigreipiltä. Mehut ovat täysmehutiivistettä, koko juoman mehupitoisuus on 25 %.

Kofeiinia Battery Juiced -juomissa on saman verran kuin Battery Energy Drinkissä eli 32 mg/100 ml. Battery Juiced Exotic ja Citrus tulevat Batteryn pysyvään valikoimaan. Jakelu alkaa 23.3.

- Kuluttajia kiinnostavat luonnolliset ja aidot maut – kuten mehut. Battery-valikoimassa Juiced-juomia oli jo 2008, mutta uudet maut on kehitetty aivan uudelleen ja ne ovat raikkaampia kuin edeltäjänsä 12 vuotta sitten, kertoo Batteryn tuotepäällikkö Heini Autio Sinebrychoffilta.

Helmikuussa Battery lanseerasi myös kolmannen uutuuden, joka tulee vain R-kioskien valikoimaan. Battery Pineapple on nimensä mukaisesti ananaksenmakuinen energiajuoma, joka on makeutettu sokerilla. Hedelmäiset maut - kuten ananas - ovat kestosuosikkeja energiajuomakategoriassa, Battery-makuna ananas on aivan uusi.

Battery Pineapple on kausituote, joka on myynnissä vuoden 2020 ajan. Sen jakelu R-kioskeihin alkoi helmikuun lopulla.

Battery Juiced ja Pineapple -juomat on pakattu 0,33 litran tölkkiin ja ne on valmistettu Sinebrychoffilla Keravalla, missä Battery sai alkunsa 1997.

Battery-perheessä ovat myös: Battery Energy Drink, Battery Blueberry, Battery Jungled, Battery Remix, Battery No Calorie, Battery No Calorie Peach+Raspberry, Battery Refresh BCAA, Battery Refresh Isotonic ja Battery Refresh Protein.