Sinebrychoff
21:10 - 10.03.2020 / viihde / Findance
Uusi Breezer tulossa Suomen kauppoihin: Lemon & Elderflower

Sinebrychoff tuo pian Suomeen uuden Breezer-maun.

Breezer Lemon & Elderflower on jo Ruotsista ja Norjasta tuttu menestysmaku.

Kesän raikas juomauutuus on sekoitus aitoa Bacardi-rommia ja kirpeää sitruunaa, mukana on häivähdys seljankukkaa. Sitrusmaut ovat maailmanlaajuisesti suurin makusegmentti juomasekoituksissa. Seljankukka, muiden kukkaisten makujen ohella, on myös tällä hetkellä nouseva trendimaku.

- Breezer Lemon & Elderflower on ensimmäinen sitruunanmakuinen Breezer Suomessa ja samalla ensimmäinen yhdistelmämaku. Valikoimassa on jo kuusi erilaista Breezeriä, mikä kertoo juoman suosiosta ja antaa monipuolisesti vaihtoehtoja raikkaita juomasekoituksia etsivälle kuluttajalle. Breezerien ystävät tyypillisesti kokeilevat mielellään uutuusmakuja, kertoo Breezerien Suomen tuotepäällikkö Juha Saloranta Sinebrychoffilta.

Pakkaukset uudistuvat myös keväällä, entistä värikkäämmiksi, modernimmiksi, erottuvimmiksi ja tuotemerkille sopivimmiksi. Makuvariantit erottuvat selvemmin. Kyseessä on tuotemerkin suurin uudistus tällä vuosituhannella.

Breezer Lemon & Elderflowerin jakelu alkaa 23.3. kautta maan. Pakkauksena on 0,275 litran kierrätyslasipullo. Juoma soveltuu vegaaneille.

artikkelin avainsanat:
alkoholi Breezer ruoka Sinebrychoff