Lionsgate
19:10 - 10.03.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat viikolla 11 / 2020

Viaplay tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuuselokuvat:

12.3. Tähtitytöt (USA 2019, draama / komedia)

45 minuutin ajomatkan päässä Phoenixista sijaitsee pieni eläkeläisten asuinalue. Täällä asuvat Martha ja Sheryl, jotka perustavat Yhdysvaltojen ensimmäisen huutosakin yli 60-vuotiaille naisille.

13.3. Long Shot - mahdoton yhtälö (USA 2019, romanttinen komedia) (yläkuvassa)

Charlotte Field (Charlize Theron) on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista naisista. Älykäs, hienostunut ja menestynyt Charlotte on diplomaatti, joka valmistautuu presidenttikampanjaansa. Charlotte tapaa yllättäen Fredin (Seth Rogen), jolle toimi aikoinaan lapsenvahtina. Fred on nykyisin lahjakas journalisti, joka on juuri saanut potkut. Fred hurmaa Charlotten oudolla huumorillaan ja nuoruusmuistoillaan, ja nainen päätyy palkkaamaan Fredin puheenkirjoittajakseen – mistä luotetut neuvonantajat ovat syystäkin kauhuissaan. Kaksikon välille syntyy myös romanttinen suhde, mutta voiko elegantin uratykin ja räävittömän pilviveikon yhtälö todella toimia?

14.3. The Darkest Minds (USA 2018, toiminta / seikkailu)

Ryhmälle teinejä on kehittynyt mystisiä supervoimia ja heidät on luokiteltu hallituksen toimesta uhaksi. Aikuisväestön hylkääminä heidän on etsittävä pakopaikkaa, josta rakentaa uutta tulevaisuutta. Amandla Stenberg, Mandy Moore ja Bradley Whitford tähdittävät (kuvat nimiä klikkaamalla).

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

15.3. Lean on Pete (UK 2017, draama / seikkailu)

15-vuotias Charley saa työpaikan hevoskouluttajan luota. Ikääntyvä kilpahevonen nimeltään Lean on Pete on menossa teurastettavaksi, joten hän päättää tehdä mitä vain estääkseen sen. Amy Seimetz, Charlie Plummer, Chloe Sevigny, Steve Buscemi ja Travis Fimmel tähdittävät (kuvat nimiä klikkaamalla).