Jouni Lehtonen
15:10 - 28.02.2020 / viihde / Findance
Pyhimys vastaa väitteisiin hänen yksityiselämästään: "meillä on kaikki hyvin"
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Räppäri Pyhimystä on riepoteltu eilisestä lähtien kotimaisessa mediassa.

Nyt hän ottaa itse kantaa torstaina esitettyihin väitteisiin hänen yksityiselämästään.

Alla Pyhimyksen tiedonanto kokonaisuudessaan:

En ole juurikaan käsitellyt yksityiselämääni julkisuudessa, enkä sitä nytkään olisi halunnut tehdä, mutta läheisteni vuoksi oikaisen joitakin oletuksia.

Olen saanut lukea väitteitä, että avioliittomme olisi kriisissä. Se ei pidä paikkaansa, eikä väitteen pohjaksi ole esitetty minkäänlaisia perusteluja. Tämä liitto on myös ainoa "vuosien suhde", joka minulla on viimeisen reilun vuosikymmenen aikana ollut. Mitään riitatilannetta ei ole ollut kenenkään viimeaikaseen uutisointiin liittyvien henkilöiden välillä. Meidän kesken asiat on jo käsitelty ja vaikka mun kanssa eläminen ei ole koskaan varmasti ollut helppoa, niin rakkaus meidän välillä ei ole koskaan kadonnut mihinkään, eli tutuille ja huolestuneille tiedoksi: meillä on kaikki hyvin.

Olen aina ollut sekä musiikissani että ulostuloissani avoin useista virheistäni ja puutteistani ihmisenä. Kenellekään joka tuntee mut ei varmasti tule yllätyksenä, että menneisyydessäni on asioita jotka olisin voinut hoitaa paljon paremminkin. Kuitenkin yhtä varmasti olen kantanut ja tulen jatkossakin kantamaan täyden vastuun teoistani, vaikka asioita ei julkisesti puitaisikaan.

Olen valinnut ammatin, jonka myötä olen tietoisesti luopunut yksityisyydensuojastani tiettyyn pisteeseen asti. Tämä ei kuitenkaan koske perhettäni, saati muita uutisoinnissa itseeni liitettyjä henkilöitä, joilla ei ole mitään halua tulla julkisuuteen. Tästä syystä en tule asiaa enempää julkisesti kommentoimaan.

Alla Pyhimyksen Instagram-julkaisu hääkuvan kera:

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

En ole juurikaan käsitellyt yksityiselämääni julkisuudessa, enkä sitä nytkään olisi halunnut tehdä, mutta läheisteni vuoksi oikaisen joitakin oletuksia. Olen saanut lukea väitteitä, että avioliittomme olisi kriisissä. Se ei pidä paikkaansa, eikä väitteen pohjaksi ole esitetty minkäänlaisia perusteluja. Tämä liitto on myös ainoa "vuosien suhde", joka minulla on viimeisen reilun vuosikymmenen aikana ollut. Mitään riitatilannetta ei ole ollut kenenkään viimeaikaseen uutisointiin liittyvien henkilöiden välillä. Meidän kesken asiat on jo käsitelty ja vaikka mun kanssa eläminen ei ole koskaan varmasti ollut helppoa, niin rakkaus meidän välillä ei ole koskaan kadonnut mihinkään, eli tutuille ja huolestuneille tiedoksi: meillä on kaikki hyvin. Olen aina ollut sekä musiikissani että ulostuloissani avoin useista virheistäni ja puutteistani ihmisenä. Kenellekään joka tuntee mut ei varmasti tule yllätyksenä, että menneisyydessäni on asioita jotka olisin voinut hoitaa paljon paremminkin. Kuitenkin yhtä varmasti olen kantanut ja tulen jatkossakin kantamaan täyden vastuun teoistani, vaikka asioita ei julkisesti puitaisikaan. Olen valinnut ammatin, jonka myötä olen tietoisesti luopunut yksityisyydensuojastani tiettyyn pisteeseen asti. Tämä ei kuitenkaan koske perhettäni, saati muita uutisoinnissa itseeni liitettyjä henkilöitä, joilla ei ole mitään halua tulla julkisuuteen. Tästä syystä en tule asiaa enempää julkisesti kommentoimaan.

Henkilön Paradise Mikko (@socialsuicidebomber) jakama julkaisu

artikkelin avainsanat:
Pyhimys Teflon Brothers