Universal Pictures
23:10 - 26.02.2020 / elokuvat / Findance
Kuvat! The Invisible Man -kauhuleffa Suomeen perjantaina - tältä Elisabeth Moss, Storm Reid ja kumppanit näyttivät ensi-illassa

Seuraa Findancen Instagram-sivua täällä @findancecom.

H.G. Wellsin klassikkotarina, Näkymätön mies, saa uuden näkemyksen Suomen elokuvateattereissa tämän viikon perjantaina 28. helmikuuta.

The Invisible Man -kauhutrillerin pääosassa nähdään The Handmaid´s Tale -sarjasta tuttu Elisabeth Moss.

Cecilia Kass (Moss) on irtautumassa suhteesta väkivaltaiseen ja kontrolloivaan mieheen. Hänen sisarensa, ystävänsä ja teini-ikäinen tyttärensä auttavat häntä pakenemaan keskellä yötä ja piiloutumaan. Kun entinen miesystävä yllättäen kuolee oman käden kautta ja jättää Cecilialle mittavan perinnön, Cecilia epäilee huijausta. Oudot yhteensattumat muuttuvat pian hengenvaarallisiksi ja pian hänen läheisensä ovat uhattuna. Cecilian mielenterveys alkaa rakoilla, kun hän yrittää epätoivoisesti todistaa, että hänen kannollaan on joku, jota kukaan

Leigh Whannellin ohjaamaa ja käsikirjoittamaa elokuvaa tähdittävät Mossin lisäksi Aldis Hodge, Storm Reid, Harriet Dyer, Oliver Jackson-Cohen, Amali Golden, Michael Dorman ja Zara Michales (kuvat nimiä klikkaamalla).

Elokuvan ensi-iltaa on nyt juhlittu Los Angelesissa - kuvissa alla Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Storm Reid, ohjaaja Leigh Whannell sekä hänen vaimonsa Corbett Tuck.

The Invisible Man - Elisabeth Moss - Oliver Jackson-Cohen
Rex Features / AOP

Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi

The Invisible Man - Storm Reid
Rex Features / AOP

The Invisible Man - Leigh Whannell - Corbett Tuck
Rex Features / AOP

Tilaa matkasi Tallinnaan helposti netin kautta Eckerö Linelta!