Johanna Kuvaja
11:10 - 14.02.2020 / musiikki / Findance
Johanna Kuvaja julkaisi ystävänpäiväsinglen Back For Good - "Kaikki mitä haluat saada ulkopuolelta, on jo sisälläsi"

Johanna Kuvaja on julkaissut uuden singlen Back For Good.

Ystävänpäiväsingle esittelee uudesta pop-artistista eri puolen verrattuna Shower-hitin rohkeaan videoon. Nyt kyse on elämän suurista asioista, jotka myös ovat olleet Johannan elämää – onneksi menneisyydessä.

- Ainut rakkaus mihin voit aina luottaa, on se rakkaus, mitä annat itsellesi. Kun sävelsin tämän balladin, olin pohjalla. Olin menettänyt kodin, omaisuuden ja terveyden homeen takia ja olin sairaslomalla masennuksen takia. En rakastanut itseäni, ja etsin epätoivoisesti rakkautta ulkopuolelta. Tunsin, että elämässäni oli iso tyhjiö, ja luulin, että toinen ihminen voisi täyttää sen. Olin valmis tekemään mitä tahansa rakkauden eteen, Johanna kertoo ja muistelee miten samaan syssyyn kasautuivat myös niin avioliiton kariutuminen kuin irtisanoutuminen silloisista töistä.

- Nyt kappaleeni sanat eivät enää resonoi nykyisen olotilani kanssa. Tajusin, että jos tunnet olosi tyhjäksi, kukaan muu ei voi täyttää sitä. Sinun pitää tehdä se sisäinen työ, hän jatkaa.

- Älä jahtaa ketään tai odota rakkautta. Ole oma itsesi anteeksipyytelemättä ja keskity tärkeimpään ihmissuhteeseesi elämässäsi; suhteeseen itsesi kanssa. Kun teet näin, löydät ihmisen, joka on peilikuvasi. Kaikki mitä haluat saada ulkopuolelta, on jo sisälläsi. Rakkaus on sisälläsi.

Kuuntele Back For Good Spotifyssa alla:

artikkelin avainsanat:
Johanna Kuvaja