Alamy / AOP
10:10 - 10.02.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 7 / 2020 - Narcos: Mexico jatkuu, luvassa mm. leffat Skyscraper ja The First Purge

Netflix tarjoaa alkaneella viikolla seuraavat uutuudet:

11.2.

Family Guy (animaatiosarja - 17. tuotantokausi)

Seth MacFarlanen pitelemätön animaatiosarja kertoo Peter Griffinistä, tämän tolkuttomasta perheestä ja näiden kaheleista seikkailuista.

Kapteeni Kalsarin eeppinen valintaseikkailu (interaktiivinen animaatioelokuva)

Tässä interaktiivisessa erikoisjaksossa Erno ja Huuko tarvitsevat sinun päätöksentekokykyäsi estääkseen Kruppia räjäyttämästä heidän rakasta puumajaansa.

Skyscraper (USA 2018, toimintaelokuva)

Kun maailman korkein rakennus joutuu terrori-iskun kohteeksi, turvallisuusasiantuntija on valmis mihin vain pelastaakseen perheensä tuholta. Dwayne Johnson ja Neve Campbell tähdittävät.

The First Purge (USA 2018, trilleri)

Huumepomo kokee poliittisen herätyksen yrittäessään selviytyä kotikulmillaan yöstä, jolloin rikokset ovat sallittuja.

12.2.

To All the Boys: P.S. I Still Love You (USA 2020, romattinen komedia)

Lara Jean on virallisesti Peterin tyttöystävä, joten kaiken pitäisi olla nyt täydellistä, vai mitä? Tunteet kuitenkin mutkistuvat, kun vanha ihastus palaa kuvioihin. Lana Condor ja Noah Centineo tähdittävät.

13.2.

Castle & Castle (draama)

Kaksi menestynyttä asianajajaa puolustaa oikeudessa vastakkaisia intressejä, mikä rasittaa heidän onnellista avioliittoaan.

Dragon Quest Your Story (anime-elokuva)

Luca seuraa isänsä jalanjäljissä pelastaakseen äitinsä ilkeältä Ladjalta. Hänen ainoa toivonsa on löytää Zenithian miekkaa kantava taivaallinen sankari.

Narcos: Mexico (rikossarja - toinen tuotantokausi)

Uusi inhorealistinen Narcos-tositarina kertoo Meksikon huumesodan alkulähteistä 1980-luvulla, jolloin Guadalajaran kartelli nousi huumekaupan valtiaaksi.

Onko rakkaus sokea? (reality)

Nick ja Vanessa Lachey juontavat sosiaalista koetta, jossa sinkut etsivät rakkautta ja kihlautuvat ennen kumppaninsa näkemistä.

14.2.

American Pie (USA 1999, komedia)

Ilmiömäisen suositussa komediassa seurataan neljää lukion viimeisen vuoden opiskelijaa, joiden tavoitteena on päästä neitsyydestään ennen lukion päättymistä.

Isi & Ossi (saksalainen komedia)

Miljardöörin tytär esittää seurustelevansa pennittömän nyrkkeilijän kanssa pakottaakseen vanhempansa antamaan hänelle luvan opiskella keittiömestariksi New Yorkissa.

Taj Mahal 1989 (draamakomedia)

Monen ikäiset pariskunnat tutkivat rakkauden politiikkaa avioliittojen, romanssien ja ystävyyssuhteiden kautta Lucknow'n yliopistossa ja sen ympäristössä vuonna 1989.