Jussi Viljamaa
11:10 - 07.02.2020 / musiikki / Findance
Millennium Project ja Oku Luukkainen yhteissinglellä Mitäpä jos lähtisit himaan - Anssi Honkanen kertoo Findancelle, miten biisi syntyi

Millennium Project ja Oku Luukkainen ovat julkaisseet yhteissinglen Mitäpä jos lähtisit himaan. Singlellä vierailee myös Levi-Äijä.

Findance tavoitti Millennium Projectin Anssi Honkasen kertomaan, että mistä on kyse:

- Päätettiin jo viime kesänä Okun kanssa, että julkaistaan alkuvuodesta kolmisen biisiä yhdessä. Alunperin oli tarkoitus, että tehtäis ep. Päädyttiin julkaisemaan ne kaikki kuitenkin erillisinä, ettei mene biisit sekaisin toistensa kanssa. Mitäpä jos lähtisit himaan on nyt siis näistä ensimmäinen julkaisu, Honkanen kertoo Findancelle.

- Muistan hyvin, kun olin koirien kanssa lenkillä syksyllä ja mulla alkoi soida toi kappaleen melodia päässä. Se tuntui niin yksinkertaiselta, että se jää päähän soimaan. Melodian jälkeen ensimmäisenä asiana tuli mieleen, että "jos et jaksa bilettää, niin mitäpä jos lähtisit himaan". Tuo huukki ei jättänyt mua rauhaan ja se vaan soi päässä koko ajan, niin pakkohan sen oli olla hyvä. Sen pohjalta lähdettiin sitten tekemään biisiä ja olen äärimmäisen tyytyväinen lopputulokseen. Toivon, että biisi räjäyttää tänä vuonna tanssilattiat!

- Millennium Projectihan on tunnettu hyvin pitkälti cover-biiseistään, mutta tänä vuonna alkaa tulla sit omaa musiikkia. Luvassa on entistä enemmän hardstyle ja rave -vaikutteita, Anssi vihjailee.

Kuuntele Mitäpä jos lähtisit himaan Spotifyssa alla: