Universal Music
16:10 - 05.02.2020 / musiikki / Findance
Tikkurila Festival 2020 -artistilisäyksiä: Teflon Brothers, Maustetytöt, JVG, Elastinen, Sanni...

Seitsemättä kertaa Vantaan Hiekkaharjun urheilupuistossa 9.-11.7. järjestettävä Tikkurila Festival on paljastanut lisää esiintyjiä.

Tikkurila Festivaaleilla saadaan kokea mm. Anna Puun kesän ainoa Etelä-Suomessa nähtävä keikka.

Uusia kiinnityksiä ohjelmistoon ovat lisäksi rap-duo JVG, pop-legenda Kaija Koo, rock-orkesteri Popeda, radiohittipoppari Sanni ja rap-artisti, juuri "Epäröimättä hetkeäkään” -biisin julkaissut Elastinen. Tikkurilaan saapuvat myös pitkän linjan laulaja-lauluntekijä J. Karjalainen, pop-artisti Chisu, bilekone Teflon Brothers, klubikiertueen jälkeen festivaaliareenoille astuva Erin, reggaemenoa tarjoileva Jukka Poika & Band, eri musiikin tyylilajeja taidokkaasti yhdistelevä Atomirotta, viime vuonna tuoreen tuulahduksen musiikkikentälle tuonut Maustetytöt ja parhaillaan uutta materiaalia työstävä pop-tähti Jannika B.

Lipunmyynti tapahtumaan käy ennätysmäisen vilkkaasti.

- Tikkurila Festivaali kiinnostaa. Se on löytänyt vakiokävijät, mutta myös uutta yleisöä. Saimme loppuvuodesta kiinnitettyä hienon artistitarjonnan, ja vuoden lopulla myimmekin puolet enemmän lippuja kuin vastaavana ajankohtana edellisvuonna, sanoo tapahtumajohtaja Riikka Fagerholm Nelonen Media Liveltä.

Tulevan kesän tapahtumaan on asiakaspalautteen perusteella tuotu uusi palvelu. Nyt kaikilla festivaalilipuilla on mahdollisuus välillä poistua alueelta.

- Tämä varmasti sujuvoittaa festaripäivän suunnittelua, Fagerholm kommentoi.

Tikkurila Festivaalin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Talvihinnat ovat voimassa 1.3. saakka.

Esiintyjät:

Tehosekoitin, JVG, Anna Puu, Apulanta, Lauri Tähkä, J. Karjalainen, Kaija Koo, SANNI, Elastinen, Ellinoora, Gasellit, Vesala, Popeda, Teflon Brothers, Chisu, Olavi Uusivirta, Atomirotta, Maustetytöt, Ida Paul & Kalle Lindroth, Erin, Jukka Poika & Band, Jannika B

Liput:

3 pv 129e
3 pv VIP alkaen 229e
2 pv 109e
2 pv VIP alkaen 189e
1 pv 84e
1 pv VIP alkaen 125e

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi
www.lippu.fi

Ikäraja: S
Alle 15-vuotiaiden suositellaan saapuvan tapahtumaan huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan kanssa. Anniskelualueet ja VIP-alue K-18.