Alamy / AOP
08:10 - 31.01.2020 / elokuvat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuudet 31.1. - tuhti setti katsottavaa, mm. useita anime-leffoja

Netflix tarjoaa tänään seuraavat mm. uutuudet:

37 Seconds (draama)

Yhteiskunnan ja perheen vaatimusten kahlitsema nuori mangataiteilija aloittaa epäsovinnaisen matkan kohti henkilökohtaista ja seksuaalista vapautumista.

Aaltojen kuohu (anime-elokuva)

Opiskelija Taku muistelee uuden opiskelijan, Rikakon, saapumista kaksi vuotta aiemmin sekä kohtalokasta kesää, jolloin hänen ystävyytensä Yutakan kanssa oli koetuksella.

BoJack Horseman (aikuisten animaatiosarja - viimeiset jaksot)

90-luvun rakastetuin komediakaakki tekee comebackin 20 vuotta myöhemmin. Hepo on äkämys, jolla on sydän... no ei nyt ihan kultaa... mutta jotain sinne päin. Kuparia?

Eilisen kuiskaus (anime-elokuva)

Tarina kertoo 27-vuotiaasta tokiolaisnaisesta, joka matkustaa maalle ja muistelee lapsuuttaan. Muistoissa vilahtelee niin ananaksia kuin ensirakkauksiakin.

Escape Plan 2: Hades (toimintaelokuva)

Ray Breslin on turva-alan ammattilainen, jonka luottomies joutuu huipputason vankilaan. Siellä hän taistelee henkensä edestä ja etsii epätoivoisesti pakotietä. Sylvester Stallone ja Dave Bautista tähdittävät.

Hiomattomat timantit (rikostrilleri)

Velkataakan kasvaessa ja vihaisten velkojien uhatessa lipeväkielinen newyorkilainen jalokivikauppias laittaa kaiken peliin pysyäkseen alalla – ja elossa. Adam Sandler tähdittää.

I AM A KILLER (dokumenttisarja - uusi tuotantokausi)

Dokumenttisarjassa murhasta kuolemaan tuomitut vangit kertovat omia näkemyksiään teoistaan.

Ingrid Goes West (draama)

Krooninen somestalkkaaja kotiutetaan psykiatriselta osastolta. Hän muuttaa Los Angelesiin tutustuakseen Instagram-tähteen, mutta suunnitelma saa synkän suunnan. Aubrey Plaza ja Elizabeth Olsen tähdittävät.

Kielletty elämä (espanjalainen rikossarja - toinen tuotantokausi)

Alzheimerin tautinsa salaava laivaaja ja huumeparoni aikoo jäädä eläkkeelle. Hänen kakkosmiehensä päättää varastaa huumeimperiumin hänen perijältään. Sarja on dubattu englanniksi.

Kikin lähettipalvelu (animaatioelokuva)

Animaatioseikkailussa tyttö muuttaa perheensä luota ryhtyäkseen noidaksi, mutta ystävyyssuhteiden solmiminen osoittautuu vaikeaksi.

Laputa – linna taivaalla (animaatioelokuva)

Lasten anime-seikkailu kertoo nuoresta mainarista ja salaperäisestä tytöstä, jotka etsivät kauan kadoksissa ollutta, suunnattomia rikkauksia kätkevää saarta.


Kumiukolta kondomit edullisesti! Aina ilmainen ja huomaamaton toimitus!
www.kumiukko.fi


Love Jacked (romanttinen komedia)

Omapäinen Maya haluaa osoittaa ankaralle isälleen olevansa itsenäinen nainen ja palkkaa epätoivoisen losangelesilaismiehen esittämään sulhoaan Afrikassa.

Luna Nera (italialainen fantasiasarja - ensimmäinen tuotantokausi)

1600-luvun Italiassa teinityttö saa tietää kohtalostaan noitasuvussa – ja joutuu poikaystävänsä isän noitavainon kohteeksi. Sarja on dubattu englanniksi.

Maameren tarinat (anime-elokuva)

Arkkivelho auttaa prinssiä rappioituvassa maailmassa etsimään pahuuden lähdettä ja pelastamaan naiset, joita he rakastavat.

Mankellin palomuuri (rikoselokuva)

Terveysvaivoista kärsivä kärttyisä poliisi saa tietää, että jotkin hänen tutkimistaan jutuista saattavat liittyä toisiinsa tavalla, joka voi vaikuttaa koko maailmaan.

Midnight Sun (romanttinen draama)

Suojattua elämää elänyt ja äärimmäisestä valoherkkyydestä kärsivä teinityttö ihastuu naapuriinsa, mutta salaa sairautensa tältä romanssin edetessä.

Miss Americana (dokumentti)

Paljastavassa dokumentissa Taylor Swift ottaa haltuun roolinsa paitsi säveltäjänä, sanoittajana ja esiintyjänä myös omaa ääntään vaikuttavasti käyttävänä naisena.

Naapurini Totoro (anime-elokuva)

Äidin jouduttua sairaalaan kaksi sisarusta viettää kesän isänsä kanssa Japanin maaseudulla.

Porco Rosso (anime-elokuva)

Ilmarosvot terrorisoivat Adrianmerellä, mutta onneksi on eräs italialainen lentäjä, joka ei heitä pelkää. On vain yksi juttu... Kyseinen mies on puoliksi sika!

Ragnarök (norjalainen fantasiasarja)

Saasteiden ja sulavien jäätiköiden keskellä riutuvassa norjalaiskaupungissa lopun ajat tuntuvat turhankin todellisilta. Vanhat pahan voimat voi taltuttaa vain legenda.

The Hero (romanttinen draama)

Ikääntyvä western-elokuvien tähti saa yllättäviä uutisia ja joutuu miettimään perintöään – niin valkokankaalla kuin omassa elämässäänkin. Sam Elliott tähdittää.

Netflix lisäsi hiljattain 39 elokuvaa, katso lista täällä.