Maustetytöt
11:10 - 30.01.2020 / musiikki / Findance
Qstock 2020 julkisti lisää esiintyjiä - mm. Maustetytöt, BEHM, JVG, Elastinen ja Battle Beast

Kotimaisen räpin kirkkaimmat tähdet JVG ja Elastinen sekä Maustetytöt, BEHM ja ahkerasti maailmaa kiertävä power metal -ryhmä Battle Beast ovat oululaisen Qstock-festivaalin viimeisimmät esiintyjäkiinnitykset.

Saapumisensa Qstockiin ovat varmistaneet myös Ensiferum, JC Stewart (UK), Xysma, ABREU, Herra Ylppö & EX, Mariska, IBE, Cledos, Kuumaa, Lähiöbotox ja Radiopuhelimet.

Festivaalin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Volbeat (DK), The Darkness (UK) ja Amaranthe (SE). Ohjelmistoa täydennetään kevättalven aikana.

Qstockin päiväkohtaisten lippujen myynti on alkanut Ticketmasterin myyntikanavilla tänään torstaina, kun tähän saakka on ollut saatavilla ainoastaan kahden päivän lippuja.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 24.-25. heinäkuuta. Qstock on ollut loppuunmyyty jo seitsemänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma teki kävijäennätyksensä keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

PÄIVÄKOHTAISET ESIINTYJÄT:

Perjantai 24.7.: Amaranthe (SE), Atomirotta, BEHM, Elastinen, Ellinoora, Ensiferum, Herra Ylppö & EX, IBE, JVG, Kuumaa, Maustetytöt, Nelli Matula, Pyhimys, Radiopuhelimet ja Vesala.

Lauantai 25.7.: ABREU, Battle Beast, Chisu, Cledos, J. Karjalainen, JC Stewart (UK), Jinjer (UA), Lähiöbotox, Mariska, SANNI, The Darkness (UK), Volbeat (DK) ja Xysma.