Alamy / AOP
19:10 - 30.01.2020 / elokuvat / Findance
Viaplay Suomi - tulevat elokuvat - helmikuu 2020

Viaplay tarjoaa helmikuussa seuraavat uutuuselokuvat:

4.2. Booksmart (USA 2019, komedia)

Valmistujaisten aattona kympin tytöt, Amy ja Molly, huomaavat, että ovat jääneet paitsi kaikesta hauskasta. Niinpä he päättävät mahduttaa yhteen yöhön kaiken.

5.2. Harajuku (Norja 2018, draama)

Jouluaatonaattona Vilde saa tietää, että hänen äitinsä on joutunut onnettomuuteen. Hän joutuu ottamaan yhteyttä isäänsä, jota hän ei tunne. Mutta oikeasti hän haluaisi vain paeta Tokioon.

6.2. The Favourite (USA / UK 2018, komedia)

1700-luvun Englannissa heikko Kuningatar Anne on hallitsija, mutta naruja vetelee hänen läheinen ystävänsä Lady Sarah Chruchill. Uusi palvelija Abigail pääsee pian saavuttuaan lähelle Sarahia.

7.2. Bohemian Rhapsody (USA 2018, draama / musiikki)

Freddie Mercury taivutti normeja ja rikkoi tapoja – ja hänestä tuli Queenin avulla yksi musiikkihistorian merkittävimpiä nimiä. Mutta Mercurya koetteli myös suru ja taistelu oman henkensä puolesta.

11.2. Viimeinen herrasmies (USA 2018, komedia / rikos)

Forrest Tucker on herrasmies, jolle pankkien ryöstäminen on elämäntapa. Kun hän yllättäen tapaa viehättävän leskirouva Jewelin, alkaa 70-vuotias miettiä olisiko toisenlainen elämä vielä mahdollista.

12.2. Wasted (Ruotsi 2018, jännitys / draama)

Krill viettää dekadenttia juhlakesää saaristossa ystäviensä kanssa. He pyytävät luokseen Baggyn, jota he eivät ole tavannet sitten viisi vuotta aiemmin tapahtuneen auto-onnettomuuden.

14.2. Red Sparrow (USA 2018, rikos / jännitys)

Dominika Egorova on entinen balettitanssija, joka joutuu Sparrow-kouluun, salaiseen valtion ohjelmaan, jossa hänestä muovataan manipuloiva, viettelevä ja tappava agentti.

18.2. Greta (USA / Irlanti 2018, rikos)

Frances löytää käsilaukun metrosta. Hän etsii käsiinsä laukun omistajan, leskirouva Gretan. Frances päätyy ystävystymään elegantin ja hiukan omalaatuisen pianonopettajan kanssa.

21.2. Battle of the Sexes (USA 2017, draama / komedia)

Loistava tennispeluri ja oikeudenmukaisuuden puolustapuhuja. Miessika ja ennen kaikkea tennistähti. He ottavat yhteen 90 miljoonan katsojan edessä historiallisessa tennisottelussa.

25.2. After (USA 2019, draama / jännitys)

Tessa Young on 18-vuotias college-opiskelija, jolla on kiltti poikaystävä. Hänen elämänsä kulkee suunnitelmien mukaisesti, kunnes hän tapaa röyhkeän ja töykeän Hardinin, joka sekoittaa pakan.

28.2. Us (USA 2019, kauhu)

Adelaidea piinaa selvittämättä jäänyt trauma menneisyydestä. Nyt hän aavistaa, että jotakin kauheaa tulee tapahtumaan hänen perheelleen. Eräänä iltana perheen kaksoisolennot ilmestyvät talon eteen.