DNA
09:10 - 28.01.2020 / viihde / Findance
DNA aloittaa 5G-liittymien myynnin - alkuvuoden aikana käytössä yli 20 paikkakunnalla

DNA tuo myyntiin 5G-liittymät yksityis- ja yritysasiakkailleen tästä päivästä lähtien. DNA:n 5G-liittymäkokonaisuus muodostuu puhelin- ja laajakaistaliittymistä.

Yksityisasiakkaille tuodaan myyntiin molempiin tuoteryhmiin edullisemmat 400 Mbit/s maksiminopeuden liittymät sekä vaativampaan käyttöön tarkoitetut 1000 Mbit/s liittymät. Kaikissa liittymissä on käyttömäärältään rajaton tiedonsiirto ja EU-datapaketit. Puhelinliittymissä myös puheluita ja viestejä on rajattomasti.

DNA:n uudet 5G-liittymät yksityisasiakkaille:

DNA Rajaton 5G 1000M 49,90 €/kk

DNA Rajaton 5G 400M 34,90 €/kk / 12kk (norm. 36,90 €/kk)

DNA Liikkuva 5G 1000M 44,90 €/kk

DNA Liikkuva 5G 400M 31,90 €/kk /12kk (norm. 34,90 €/kk)

Yritysasiakkaille DNA tuo myyntiin neljä 5G-liittymää. Matkapuhelinkäyttäjille tarkoitetut DNA Business Rajaton -liittymät 600Mbit/s- ja 1000Mbit/s-nopeuksilla sekä laajakaistakäyttöön DNA Liikkuva laajakaista yrityksille -liittymät 600Mbit/s- ja 1000Mbit/s-nopeuksilla. Kaikkiin yritysasiakkaiden 5G-liittymiin sisältyy rajaton datan käyttö Suomessa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä EU-datapaketit.

Liittymät ovat saatavilla kaikissa DNA:n myyntikanavissa. Liittymälanseerauksen yhteydessä DNA tuo markkinoille 5G-laajakaistareittimen, koti- ja yrityskäyttöön soveltuvan Kotimokkula 5G WiFi H112:n. 5G-laitevalikoima laajenee kevään aikana.

- 5G-liittymien avulla asiakkaamme saavat käyttöönsä 5G:n korkeammat nopeudet ja alhaisemmat viiveet. 5G-tekniikan hyödyt korostuvat jatkuvasti, kun asiakkaat käyttävät yhä rikkaampia sisältöjä: videoiden resoluutiot kasvavat ja viivekriittinen nettipelaaminen lisääntyy, DNA:n kuluttajaliiketoiminnan johtaja Pekka Väisänen kommentoi.

- Tällä hetkellä laadukkaiden 5G-päätelaiteiden tarjonta on vielä rajallinen, ja toisen sukupolven 5G-älypuhelimien julkistukset ovat vasta alkamassa. Vuosittaisessa matkaviestinalan tapahtumassa Barcelonassa helmikuun lopulla tullaan julkaisemaan useita kiinnostavia malleja. Otamme näitä myyntiin heti, kun laitevalmistajat pystyvät niitä toimittamaan, Pekka Väisänen jatkaa.

DNA:n 5G-palvelut ovat tällä hetkellä tarjolla Helsingissä, Vantaalla, Tampereella, Turussa ja Hyvinkäällä.

5G-verkon rakentaminen edellä mainituilla alueilla jatkuu, ja DNA laajentaa 5G-verkkoa ripeästi myös uusille paikkakunnille, sillä matkaviestinverkkoa on valmisteltu jo pitkään kohti 5G-aikakautta. Alkuvuoden aikana DNA:n 5G-verkko laajenee Espooseen, Ouluun, Jyväskylään, Lahteen, Kuopioon, Vaasaan, Hämeenlinnaan, Seinäjoelle, Raumalle, Poriin, Raisioon, Heinolaan, Nokialle, Pirkkalaan, Ylöjärvelle, Lempäälään, Sipooseen, Ruskoon ja Lietoon.

e-ville.com - edullista elektroniikkaa verovapaasti

DNA aloitti joulukuussa 2019 DNA Koti 5G -palvelun myynnin. DNA Koti 5G mahdollistaa huippunopean laajakaistapalvelun nopeustakuulla erityisesti pientaloille, joihin kuitua ei ole saatavissa tai sen rakentaminen on kallista. Palvelu on aluksi tarjolla pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Tämän vuoden aikana saatavuus laajenee DNA:n 5G-verkon rakentamisen myötä myös muille alueille.

DNA Koti 5G -palvelun hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen. 5G-nettiliittymä nopeustakuulla on alkaen 39,90€/kk sekä kokonaisuudessaan kotitalousvähennyskelpoinen käyttöönottopalvelu asennuksineen on yhteensä 495 euroa.

Vastaava palvelu tulee tarjolle myös DNA:n yritysasiakkaille alkuvuoden aikana laajentamaan huippunopeiden toimipisteyhteyksien saatavuutta. 5G-standardin IoT-palvelut, NB-IoT ja LTE-M, ovat jo yritysasiakkaiden saatavilla.

artikkelin avainsanat:
dna kännykät tech