ABC
11:10 - 28.01.2020 / tv-sarjat / Findance
Moderni perhe päättyy - AVA esittää viimeiset jaksot: suomalaisnäyttelijä Miska Kajanus vierailee

Moderni perhe -komediasarjan 11. ja viimeinen tuotantokausi nähdään Suomessa ensiesityksenä AVAlla perjantaina 14.2. klo 19.30 alkaen.

Jaksoja esitetään perjantaisin aina kolme jaksoa putkeen. Viimeiset kolme jaksoa nähdään maaliskuun 20. päivä. Uusinnat nähdään Subilla sunnuntai-iltapäivisin 16.2. alkaen.

Sarjan 11. kaudella Haley (Sarah Hyland) on pienten kaksosten äiti. Lasten isä on jo sarjan ykköskaudelta tuttu poikaystävä Dylan (Reid Ewing). Kasvatusneuvoja ovat jakamassa Haleyn vanhemmat Claire (Julie Bowen) ja Phil (Ty Burrell). Clairen ja Philin toinen tytär Alex (Ariel Winter) on Etelämantereella tutkimusryhmän mukana ja kuopus Luke (Nolan Gould) on opiskelija.

Muissa rooleissa jatkavat tutut kasvot: mukana ovat viimeiselläkin kaudella aviopari Mitch (Jesse Tyler Ferguson) ja Cam (Eric Stonestreet) ja heidän tyttärensä Lily (Aubrey Anderson-Emmons) sekä Clairen ja Mitchin isä Jay (Ed O´Neil), jonka perheeseen kuuluu nuorempi vaimo Gloria (Sofia Vergara) ja Glorian poika Manny (Rico Rodriguez) sekä iltatähti Joe (Jeremy Maguire).

Sarjan ykkösjaksossa nähdään sivuroolissa suomalainen Miska Kajanus, joka esittää Etelämantereella Alexin kanssa työskentelevää tutkijakollega Yngvaria.

Alex tuskailee läpi jakson, oliko maailman äärissä olevan työpaikan vastaan ottaminen järkevää. Lopuksi hän päättääkin lähteä takaisin kotiin, jolloin Yngvaria esittävä Kajanus pääsee esittämään suomenkieliset repliikkinsä: "Älä odota ulkona. Lumihirviö on todellinen."