Rex Features / AOP
09:10 - 27.01.2020 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 5 / 2020 - mm. supersankarileffa Shazam! sekä Adam Sandler rikostrillerissä Hiomattomat timantit

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

28.1.

Mandy (kauhuelokuva)

Pariskunnan rauhan tyyssija metsän siimeksessä muuttuu painajaisen näyttämöksi, kun sinne tunkeutuu kieroutunut hippikultti. Verenhimoinen kostoretki on valmis. Nicolas Cage ja Andrea Riseborough tähdittävät.

Shazam! (supersankarikomedia)

Sijaiskodeissa kasvanut teini paljastaa todellisen luontonsa ja saa kyvyn muuntautua aikuiseksi supersankariksi, jonka on suojeltava kaupunkiaan syntisiltä roistoilta. Zachary Levi ja Mark Strong tähdittävät.

29.1.

Kaikkitietävä (brasilialainen scifi-sarja - ensimmäinen tuotantokausi)

Valvontadronet pitävät kaupungin asukkaita silmällä ympäri vuorokauden, joten IT-työntekijän on oltava omaa droneaan ovelampi voidakseen tutkia murhaa. Sarja on dubattu englanniksi.

Liittolaisia ja vihollisia (ranskalainen rikoselokuva)

Huumediileri Manuelin partneri kuolee väijytyksessä, ja saadakseen tekijät kiinni hän liittoutuu vastahakoisesti lapsuudenystävänsä Drissin kanssa, joka on nyt poliisi.

Luonto ei nuku (dokumenttisarja)

Luontosarjan uusi teknologia nostaa yön verhon ja paljastaa maapallon olentojen aikaisemmin salaisen elämän metsästävistä leijonista lentäviin lepakkoihin.

Muoti uusiksi (reality-tv)

Lahjakkaat muotisuunnittelijat eri puolilta maailmaa kilpailevat 250 000 dollarin palkinnosta ja mahdollisuudesta loistaa muotimaailman seuraavana tähtenä.

30.1.

Ainori Love Wagon: African Journey (reality-tv)

Seitsemän toisilleen tuntematonta henkilöä lähtee Japanista etsimään rakkautta ja matkaa yhdessä läpi Afrikan mantereen. Luvassa on haasteita, seikkailua ja romantiikkaa!

Länsi-Intian jengi (draamaelokuva)

Länsi-Intiasta muuttanut Jimmy pettyy elämään 1970-luvun Ranskassa ja liittyy idealististen ryöstäjien jengiin, mutta pian kuvioihin astuvat petokset ja väkivalta.

The Stranger (brittiläinen mysteeritrillerisarja)

Perheenisä Adam Price kuulee muukalaiselta järkyttävän väitteen vaimostaan ja joutuu totuutta etsiessään keskelle salaisuuksien verkkoa.

What the Love! with Karan Johar

Vierailevien tähtien ja tyylitiimin tuella elokuvantekijä Karan Johar auttaa kuutta sinkkua jättämään vaikeudet taakseen ja matkaamaan kohti lemmentäyteistä huomista.

31.1.

37 Seconds (draama)

Yhteiskunnan ja perheen vaatimusten kahlitsema nuori mangataiteilija aloittaa epäsovinnaisen matkan kohti henkilökohtaista ja seksuaalista vapautumista.

Aaltojen kuohu (anime-elokuva)

Opiskelija Taku muistelee uuden opiskelijan, Rikakon, saapumista kaksi vuotta aiemmin sekä kohtalokasta kesää, jolloin hänen ystävyytensä Yutakan kanssa oli koetuksella.

BoJack Horseman (aikuisten animaatiosarja - viimeiset jaksot)

90-luvun rakastetuin komediakaakki tekee comebackin 20 vuotta myöhemmin. Hepo on äkämys, jolla on sydän... no ei nyt ihan kultaa... mutta jotain sinne päin. Kuparia?

Tilaa matkasi Tallinnaan helposti netin kautta Eckerö Linelta!

Eilisen kuiskaus (anime-elokuva)

Tarina kertoo 27-vuotiaasta tokiolaisnaisesta, joka matkustaa maalle ja muistelee lapsuuttaan. Muistoissa vilahtelee niin ananaksia kuin ensirakkauksiakin.

Escape Plan 2: Hades (toimintaelokuva)

Ray Breslin on turva-alan ammattilainen, jonka luottomies joutuu huipputason vankilaan. Siellä hän taistelee henkensä edestä ja etsii epätoivoisesti pakotietä. Sylvester Stallone ja Dave Bautista tähdittävät.

Hiomattomat timantit (rikostrilleri)

Velkataakan kasvaessa ja vihaisten velkojien uhatessa lipeväkielinen newyorkilainen jalokivikauppias laittaa kaiken peliin pysyäkseen alalla – ja elossa. Adam Sandler tähdittää.

I AM A KILLER (dokumenttisarja - uusi tuotantokausi)

Dokumenttisarjassa murhasta kuolemaan tuomitut vangit kertovat omia näkemyksiään teoistaan.

Ingrid Goes West (draama)

Krooninen somestalkkaaja kotiutetaan psykiatriselta osastolta. Hän muuttaa Los Angelesiin tutustuakseen Instagram-tähteen, mutta suunnitelma saa synkän suunnan. Aubrey Plaza ja Elizabeth Olsen tähdittävät.

Kielletty elämä (espanjalainen rikossarja - toinen tuotantokausi)

Alzheimerin tautinsa salaava laivaaja ja huumeparoni aikoo jäädä eläkkeelle. Hänen kakkosmiehensä päättää varastaa huumeimperiumin hänen perijältään. Sarja on dubattu englanniksi.

Kikin lähettipalvelu (animaatioelokuva)

Animaatioseikkailussa tyttö muuttaa perheensä luota ryhtyäkseen noidaksi, mutta ystävyyssuhteiden solmiminen osoittautuu vaikeaksi.

Laputa – linna taivaalla (animaatioelokuva)

Lasten anime-seikkailu kertoo nuoresta mainarista ja salaperäisestä tytöstä, jotka etsivät kauan kadoksissa ollutta, suunnattomia rikkauksia kätkevää saarta.

Love Jacked (romanttinen komedia)

Omapäinen Maya haluaa osoittaa ankaralle isälleen olevansa itsenäinen nainen ja palkkaa epätoivoisen losangelesilaismiehen esittämään sulhoaan Afrikassa.

Luna Nera (italialainen fantasiasarja - ensimmäinen tuotantokausi)

1600-luvun Italiassa teinityttö saa tietää kohtalostaan noitasuvussa – ja joutuu poikaystävänsä isän noitavainon kohteeksi. Sarja on dubattu englanniksi.

Maameren tarinat (anime-elokuva)

Arkkivelho auttaa prinssiä rappioituvassa maailmassa etsimään pahuuden lähdettä ja pelastamaan naiset, joita he rakastavat.

Mankellin palomuuri (rikoselokuva)

Terveysvaivoista kärsivä kärttyisä poliisi saa tietää, että jotkin hänen tutkimistaan jutuista saattavat liittyä toisiinsa tavalla, joka voi vaikuttaa koko maailmaan.

Midnight Sun (romanttinen draama)

Suojattua elämää elänyt ja äärimmäisestä valoherkkyydestä kärsivä teinityttö ihastuu naapuriinsa, mutta salaa sairautensa tältä romanssin edetessä.

Miss Americana (dokumentti)

Paljastavassa dokumentissa Taylor Swift ottaa haltuun roolinsa paitsi säveltäjänä, sanoittajana ja esiintyjänä myös omaa ääntään vaikuttavasti käyttävänä naisena.

Naapurini Totoro (anime-elokuva)

Äidin jouduttua sairaalaan kaksi sisarusta viettää kesän isänsä kanssa Japanin maaseudulla.

Porco Rosso (anime-elokuva)

Ilmarosvot terrorisoivat Adrianmerellä, mutta onneksi on eräs italialainen lentäjä, joka ei heitä pelkää. On vain yksi juttu... Kyseinen mies on puoliksi sika!

Ragnarök (norjalainen fantasiasarja)

Saasteiden ja sulavien jäätiköiden keskellä riutuvassa norjalaiskaupungissa lopun ajat tuntuvat turhankin todellisilta. Vanhat pahan voimat voi taltuttaa vain legenda.

The Hero (romanttinen draama)

Ikääntyvä western-elokuvien tähti saa yllättäviä uutisia ja joutuu miettimään perintöään – niin valkokankaalla kuin omassa elämässäänkin. Sam Elliott tähdittää.

1.2.

Askeleen jäljessä (rikoselokuva)

Komisario Kurt Wallanderin ystävä löydetään kuolleena – ilmeisesti itsensä ampuneena – ja Wallander ryhtyy tutkimaan asian yhteyttä kolmen teinin murhaan.

2.2.

Just Getting Started (toimintakomedia)

Leo on itsekin aikamoinen mahtitekijä, mutta kun hän muuttaa eläkeläisyhteisöön Palm Springsissä, hänen on otettava mittaa paikan johtajasta Dukesta. Morgan Freeman ja Tommy Lee Jones tähdittävät.

Netflix lisäsi hiljattain 39 elokuvaa, katso lista täällä.